Wasylka79 komentáře u knih
Tohle se vážně nepovedlo.Nudná nic neřikajicí kniha.Za mě škoda peněz a ztráta času.
Osobní rozvoj podaný v příběhu.Zabrany máme pouze v hlavě.Hezka a čtivá kniha.
Knihu bych schrnula asi tak"dej výpověď v práci a žij "za mě alibisticky přístup k zivotu.Kdo zaplatí nájem a za co budete žít kniha již nezminuje.
Kniha mi vůbec nic nepředala.Skoda peněz a ztráta času který jsem nad knihou ztratila neboť každá kniha má dostat šanci až na tuhle,tedy za mě.
Kniha se mi libila,doporučuji všem kteří se zajímají o tento druh literatury.
Kniha se mi líbila,čtivá a smutná.Jedna z lepších na toto téma.
Kniha jako milion dalších na rádoby šťastný život.Knihu jsem dočetla ale nic mi nedala a nějak zvlášť nebavila.
Mám načteno opravdu hodně na toto téma,tahle kniha je spíše průměr nicméně za přečtení stojí.
Pohodová kniha s trocha smutku,utrpení,romantiky ale i naděje.Druhy díl určitě koupím.
Opravdu nepředstavitelné hruzy,utrpení a beznaděj žen.Kniha se moc dobře nečetla příliš mnoho dat,jmen a faktu pro děj knihy nedůležitá a to čtenáře může odradit.
Celkem zajímavý příběh i zoufalství několika žen z jedné rodiny,aneb když peníze a moc vládnou světu.Kniha se četla dobře a děj plynul.
Kniha je nenáročná pro čtenáře.Přibeh je jednoduchý,nikoliv fádní.Zastávka do nitra ženské naivity,aneb když se žena zamiluje.
Kniha mě vůbec nebavila,neslaná,nemastná.Přeskakování v čase není nic moc pro mě.Myšlenka příběhu jako takového mě zaujala ale prezentace na papíru mizerná.
Kniha mi vůbec nic nedala.Četla jsem spoustu knih s touto tématikou a všechny jsem alespoň dočetla ale tuhle vážně ne.
Knihu řadím jako slabší průměr.Neustale přeskakování v čase není nic pro mě.Četla jsem mnohem lepší knihy na téma holokaust.
Kniha mě nebavila místy až nudila.Myšlenka dobrá podání na papíře horší.