wendulka321 wendulka321 komentáře u knih

Šelma Šelma Andrew Mayne

Kniha je hodně čtivá, člověka doslova vtáhne a už nepustí, Prostě musíte číst dál a dál... Jen ten hlavní hrdina byl chvílemi až moc superhdinský, ale jinak se mi kniha moc líbila.

14.10.2018 4 z 5

Jak básníci přicházejí o iluze Jak básníci přicházejí o iluze Ladislav Pecháček

Miluju jak ty filmy tak knihy, Obojí je úžasná oddechovka :) Moc dobře se čtou, jsou tenké, pobaví.

28.07.2018 5 z 5

Počátek Počátek Dan Brown

Líbila se mi. Ty předchozí se mi líbily mnohem více a jak už zde bylo řečeno tentokrát mi tam scházelo více luštění hánek a trochu víc napětí.

17.02.2018 4 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Zase další detektivka, nenadchla, neurazila.

27.01.2018 3 z 5

Ovšem Ovšem Karel Kovy Kovář (p)

Přečetla jsem za jeden večer, moc jsem se bavila, chvilkama dojímala, a po přečtení mám Kovyho ještě raději. U jedné pasáže jsem se smála dokonce nahlas bylo to tak krásně popsané že to nešlo jinak :)

21.12.2017 5 z 5

Setkání o Vánocích Setkání o Vánocích Abby Clements

Krásná oddechovka, báječně naladí na vánoční notu :)

18.12.2016 5 z 5

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Do Volání kukačky jsem se dlouho nemohla začíst, ale u téhle knížky mi to šlo samo. Bezvadný příběh,Cormoran je mi čím dál víc sympatičtější hrdina.

17.09.2016 5 z 5

Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Jonas Jonasson

Po předchozích dvou mě tahle bohužel zklamala.

11.09.2016 2 z 5

Bridget Jonesová – S rozumem v koncích Bridget Jonesová – S rozumem v koncích Helen Fielding

Bavila mě moc, tak jako ten první díl.

10.07.2016 5 z 5

Někde za mořem Někde za mořem Travis John Klune

Tahle kniha má vše co má správná kniha mít.
Několikrát mě rozesmála a to nahlas, několikrát pěkně naštvala a hlavně a to především dojala a to hned od první kapitoly a ten konec....

Docela jsem se bála pokračování příběhu,který začal v knize Dům v blankytně modrém moři která se stala mojí srdeční záležitostí a kterou si v její audioverzi pouštím když se mi zdá že je celý svět v pytli.... Byla to nádhera tahle kniha byla jednoznačně nejlepší knihou tohoto roku.

11.12.2024 5 z 5

Pánský klub Pánský klub Erica Katz

Tak jestli tohle měl být thriller....byla to nuda...byť kniha otevírá důležité téma o kterém by se mělo mluvit. Dočetla jsem jí jen proto že jsem pořád čekala že se něco stane...a ono nic.

24.08.2024 1 z 5

Pátá žena Pátá žena Henning Mankell

Poslouchala jsem ve formě audioknihy a musím říct byl to skvělý zážitek jako vždy.

11.08.2024 5 z 5

Ostrov Ostrov Samuel Bjørk (p)

Moc mě nenadchla, předchozí díly mě bavily mnohem víc.
Ale asi to bylo mým rozpoložením, začátek celkem slibný, ale tak od půlky mě to už tak nebavilo v podstatě mi by bylo úplně jedno kdo to udělal....

05.05.2024 3 z 5

Říkejte mi Win Říkejte mi Win Harlan Coben

Další přečtená. Už jsem od autora četla mnohem lepší příběhy, tenhle byl strašně zdlouhavý a hlavně přecpaný postavama ve kterých jsem se občas ztrácela a když mě napadlo jak co celé mohlo být a částečně jsem se trefila no neměla jsem z toho takový požitek jaký bych mohla mít. Tak doufám že nějaká další bude zase super.

29.09.2023 3 z 5

Odpočítávač Odpočítávač Amy Suiter Clarke

Jako takhle nenadchla, neurazila. Nic co bych už jinde nečetla. Ale i tak stojí za přečtení.

25.03.2023 3 z 5

Poslední hřebík Poslední hřebík Stefan Ahnhem

Nebylo to úplně nejhorší, ale jsem ráda že už je konec. Fabian Risk mi k srdci nijak zvlášť nepřirostl. Ale byla jsem jen zvědavá jak to celé skončí.

25.09.2022 3 z 5

Prezidentka Prezidentka Rudolf Havlík

Krásný příběh, prostě taková pohádka na jedno odpoledne.

19.08.2022 5 z 5

Cizinec Cizinec Harlan Coben

I když jsem už viděla seriál takže jsem věděla jak to bylo, ale i přesto mě to moc bavilo.

06.05.2022 5 z 5

Seznam hostů Seznam hostů Lucy Foley

První letošní přečtená, nadšení se nekonalo, ale byla fajn.

01.01.2022 3 z 5

Jak si zamilovat Vánoce Jak si zamilovat Vánoce Karen Schaler

Milý sladký vánoční příběh. Nadšená z něj nejsem, ale účel splnil.

28.12.2021 3 z 5