wendulka321 komentáře u knih
Knihu jsem si vybrala kvůli čtenářské výzvě a byla to první audiokniha kterou jsem poslouchala zrychleně jak jsem ji chtěla mít za sebou. Čekala jsem něco jiného, téma nepochybně zajímavé, ale bohužel mi nesedlo zpracování.
Příběh o tom jak jedna blbá "legrace" skončila dlouhým vězením mladé maminky. A jak pak musela pomaličku získávat zpět přízeň své malé dcerky. Silný krásně napsaný příběh.
Na jedno odpoledne dobrý, žádné wow to sice nebylo. Fajn oddechovka na kterou za týden zapomenu.
Tak další případ inspektorky je za mnou. A jo dobře se to četlo, i Lottie byla snesitelnější než jindy.
Po thrilleru jsem chtěla něco oddechového no částečně jsem to dostala i když se tahle kniha zabývá i vážným tématem... Několikrát jsem si pěkně pobrečela.
Nádherný a navíc krásně ilustrovaný návrat do Bradavic.
(SPOILER) Za mě super, náš hlavní hrdina se sice pořád pere a dostává slušné nakládačky, ale aspoň už tak nechlastá.
A svět je růžový, béžový.....Tak po dvou letech je jasno! Včera jsem vyzvedla a ještě večer se pustila do čtení a dneska dočetla.
Shrnula bych to slovy Denisky bylo to super a psycho Já tu sérii prostě miluju. (jsem ráda že autor ten konec nakonec napsal tak jak ho napsal děkuji )
Rozhodně se dneska vyplatilo oželet seriál a zalézt si s knížkou pod peřinu. Nebylo to sice nějak zvlášť wow ale líbilo se mi to.
Skvělá detektivka. Bylo osvěžující po dlouhé době poslouchat detektivku bez podrobně popsaných vražd a vyšetřovatele "supermana".Určitě si přečtu /poslechnu od autorky další.
Nebylo to úplně nejhorší, ale jsem ráda že už je konec. Fabian Risk mi k srdci nijak zvlášť nepřirostl. Ale byla jsem jen zvědavá jak to celé skončí.
Právě jsem doposlechla a musím říct bylo to fajn, nic světoborného ale na vypnutí hlavy super. Měla jsem pár momentů kdy jsem kroutila hlavou, ale to se najde všude.
Krásný příběh, i když už je od začátku jasné jak to naší dopadne... Tak ten konec mě pěkně dojal
Tuhle knihu budu rozdýchavat ještě dlouho... Celé to bylo šílené a ten konec no do...
No tak Poslední deska se mi líbila o mnoho víc. Nebylo to špatné, ale chvilkama jsem se ztrácela v příběhu a nemůžu říct že by mě zajímalo kdo za tím vším stál... Dočetla jsem to jen proto že to nebylo tak dlouhé.
Docela jsem se bála že to bude jen natahování série, která už měla být ukončená, ale bylo to skvělé. Moc se mi to líbilo.
Nádherný příběh víc k tomu nemám co říct, snad jen přečtěte si ho
Yrsa opět nezklamala. Netřeba dodávát nic víc musela bych opakovat co už bylo napsáno jinými čtenáři. Snad jen pokud váháte běžte do toho, stojí za to.
(SPOILER) Pozor spoiler!
Tak doposlechnuto a jako jo bylo to fajn. Byly tam části u kterých se zasmějete nahlas a pak i části které jsou docela nudné... Za mě byly nejvtipnější ty části kdy z Rimmera zůstal jen hlas a byl zavřený ve vězení s ostatními hlasy a pak ještě když se na scénu dostal toustovač sice nebyl až tak vtipný jako je v seriálu ale i tak byl super.
Poslouchala jsem jako audio knihu