wendulka321 wendulka321 komentáře u knih

Zkáza Jezerní kotliny Zkáza Jezerní kotliny Petr Hugo Šlik

Takový malý nostalgický návrat dětství. Chata v Jezerní kotlině byla vůbec moje první foglarovka a ta nejvíce čtená tak jsem byla zvědavá a zároveň jsem se bála co nabídne tohle "pokračování" a musím říct že se mi líbilo. Jasně mám k tomu z dnešního pohledu mnoho otázek a připomínek ale....

31.12.2023 5 z 5

Perfektní manželství Perfektní manželství Jeneva Rose

(SPOILER) Nebudu lhát ten konec mě dostal i když vzhledem k tomu kolik mám za sebou thrillerů mě to mělo napadnout. Už dlouho mě žádná kniha takhle nepřevezla.

22.10.2023 5 z 5

Zimní lidé Zimní lidé Jennifer McMahon

Poslouchala jsem ve formě audioknihy
Za mě pecka,mám moc ráda tyhle příběhy starých domů a tajemných lesů...sice jsem malinko ztrácela v těch časových linkách, ale nakonec to do sebe krásně zapadlo. Chvilkama jsem se bála. Pár dní se nebudu moct v klidu podívat na jistý kus nábytku....
Bylo to moc hezky načtené Jitka Ježková prostě umí.
Mohu jen doporučit všem milovníkům napětí.

10.10.2023 5 z 5

Říkejte mi Win Říkejte mi Win Harlan Coben

Další přečtená. Už jsem od autora četla mnohem lepší příběhy, tenhle byl strašně zdlouhavý a hlavně přecpaný postavama ve kterých jsem se občas ztrácela a když mě napadlo jak co celé mohlo být a částečně jsem se trefila no neměla jsem z toho takový požitek jaký bych mohla mít. Tak doufám že nějaká další bude zase super.

29.09.2023 3 z 5

Hříchy otců Hříchy otců Martin Stručovský

Zase skvělá detektivka. Přečetla jsem ji za jedno odpoledne nemohla jsem se odtrhnout. Ale ten konec..... Doufám že to ještě není konec

16.07.2023 5 z 5

Vetřelec Vetřelec Kristýna Trpková

Skvělá česká detektivka, no nebudu lhát ten konec mě dostal....

16.07.2023 5 z 5

Vesnice Vesnice Kristýna Trpková

Další dobře napsaná detektivka :) Hezky odsýpala ani chvíli jsem se nenudila. I když chvilkama jsem měla chuť paní vyšetřovatelkou zatřást aby se vzpamatovala a to hlavně v osobní rovině. Jdu na další díl protože zvědavost :)

13.07.2023 5 z 5

Drahý Aarone Drahý Aarone Mariana Zapata

Že se mi nelíbí obálka to by byl ten nejmenší problém, tentokrát jsem zklamaná, přišlo mi to takové moc uspěchané a plytké... Nenadchlo ale ani neurazilo....

22.05.2023 3 z 5

Dopis ze záhrobí Dopis ze záhrobí Dominik Dán

(SPOILER) Poslouchala jsem ve formě audioknihy.Byla to moje první kniha od autora a musím říct že jsem se s výběrem nesekla. Byla skvělá,příběh krásně odsýpal žádná nuda, žádné hluché místo. Martin Stránský byl jako vždy skvělý interpret. A i když to byla kniha o vraždách tak jsem se i zasmála asi nejvíc mě pobavila interpretace jízdy autem po nerovném povrchu to bylo super. Vřele doporučuji všem.

31.03.2023 5 z 5

Odpočítávač Odpočítávač Amy Suiter Clarke

Jako takhle nenadchla, neurazila. Nic co bych už jinde nečetla. Ale i tak stojí za přečtení.

25.03.2023 3 z 5

Májové růže Májové růže Dot Hutchison

Nebylo to tak skvělé jako první díl, ale i tak se četl dobře a ani chvilku jsem se nenudila.

18.03.2023 4 z 5

Mlha nad Shadow Sands Mlha nad Shadow Sands Robert Bryndza

Poslouchala jsem ve formě audioknihy. Skvělý příběh,krásně odsýpal, žádná hluchá místa,interetace taky vynikající. Musím říct že druhý díl mě bavil ještě víc než ten první. Ani chvíli jsem se nenudila vřele doporučuji všem milovníkům napětí

26.02.2023 5 z 5

Pod šeptajícími dveřmi Pod šeptajícími dveřmi TJ Klune (p)

To bylo tak krásné, smutné ale moc krásně napsané.

28.01.2023 5 z 5

Návrh Návrh Elle Kennedy

Perfektní oddechovka. Vřele doporučuji :)

28.01.2023 5 z 5

Doteky zabitých Doteky zabitých Iva Procházková

Skvělá česká detektivka, moc mě bavila.

15.01.2023 5 z 5

Knihonoš Knihonoš Carsten Henn

Krásný příbeh o lásce ke knihám a čtení :)

15.01.2023 5 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Poslouchala jsem ve formě audioknihy v podání Martina Stránského a bylo to super. Sice nic co bych už někde někdy nečetla nebo neslyšela , ale i tak se mi kniha moc líbila a určitě si poslechnu i další díly.

13.01.2023 5 z 5

Taju pro tebe Taju pro tebe J. T. Geissinger

Bylo to skvělé, moc mě bavila hlavní dvojice. Ty jejich vtipné přestřelky mě donutily se smát nahlas.

10.01.2023 5 z 5

Delila Greenová má všechny na háku Delila Greenová má všechny na háku Ashley Herring Blake

Krásný příběh.Přečetla jsem za jedno odpoledne jak jsem potřebovala vědět jak to bude dál. Rozhodně doporučuji všem

29.12.2022 5 z 5

Most sebevrahů Most sebevrahů Taylor Adams

(SPOILER) POZOR SPOILER!
Začnu tím jediným pozitivním a to byli interpreti ti mě bavili hodně.
Samotný příběh už tolik ne, jako proč se hlavní hrdinka jede setkat sama na most bez signálu kde nikdo nejezdí s byť údajným vrahem své sestry? Její myšlenkové pochody, sny, a neustálé omílání kolik její sestře na útěku zbývalo benzínu proboha jestli tohle mělo zvýšit napětí... A to mám ráda příběhy , které se odehrávají na opuštěných místech s omezeným počtem lidí a třeba i za sněhové bouře viz autorova kniha Není úniku která byla skvělá. Tohle nebylo dobrý ani trochu.

13.12.2022 2 z 5