witko komentáře u knih
Opravdu krásná kniha, která stojí za to, aby byla čtena.
Poměrně dobře napsaná historická rubačka s nezdolným hrdinou.Nevín jak tuto knihu uchopit, některé věci mi přišli přitažené za vlasy a hrdinovi jsem to moc nevěřil, ale svůj úkol splnila. Místo večerní televize je lepší mít knihu v ruce.
Není to kniha na kterou bude člověk dlouho vzpomínat, ale nicméně přečtena jedním dechem a vyloženě to zase tak hrozný propadák podle mne není.
Zajímavé tipy na cvičení paměti. Některé postupy mi sedly více, některé méně. Až čas ukáže jestli to mělo nějakou kladnou odezvu. Ale teď si momentálně nemohu na něco vzpomenout, co jse tu chtěl vlastně ještě napsat.
Kniha čtená téměř jedním dechem. Nedokázal jsem se od ní odtrhnout, autor mne mile překvapil a nemůžu si pomoci, tohle bych od našeho spisovatele nečekal. Příspěvěk níže pode mnou podtrhuji, taky mi to přišlo jako z pera J.Rollinse.
Překvapivě dobré čtení. Přiznám se, že jsem tuto kihu do teď nečetl a opět musím poděkovat knižní výzvě. Jo, bylo to hodně dobrý čtení!
Díky čtenářské výzvě pěkné zavzpomínaní na dětství. Tyto příběhy jsem četl několikrát.
Ze začátku trošku línější rozjezd, ke konci mi přilo, že už to má lepší spád. Celkově to není špatné.
Tahle kniha není pro materialisty. Nevím jak ji uchopit, opravdu chvilkama se mi to zdálo přitažené za vlasy, ale celkově převládí pozitivní náhled a přeji si aby to bylo mnohem víc k pravdě. Někde uvnitř sebe věřím, že člověk má opravdu velký potenciál, ale bohužel jsme od "vědomých" cíleně od tohoto odváděni a je nám již od mala vymýván mozek. Bylo by to super kdyby jsme jako lidstvo dokázaly strhnout oponu a uvidět pravdu.
Od knihy jsem nic velkého nečekal, protože již několikrát jsem byl po velké reklamě na některé knihy zklamaný. Detektivka z nezvyklého prostředí se mi celkem líbila.
Pěkný příběh o padělku jednoho obrazu a zvědavém fotografovi. Příjemné čtení.
Netradičně psaná krimi, určitě psaná zajímavě, ale mne to dělalo mírný problém. Což určitě není chyba autora.
Zajímavá to postava ten Tuf. Kliďas, co všechno s přehledem vyřeší, si získal mé sympatie. Moje první sci-fi od Martina a musím říct, že opravdu umí.
Určitě se v serii neztratí. Byly už lepší díly, ale i tady jsem se dobře pobavil.
Při čtení této knihy mne mrzelo, že jsem z těch z miňovaných her nehrál nic. Měl jsem nutkání si aspoň jednu hru zahrát, abych věděl jaké to bylo. Při čtení jsem si občas pustil hudbu, která je v knize zmiňovaná, což mi taky lépe zpříjemnilo toto hodně dobré čtení. A jestli bude film? Tak ten musím vidět!