wlado komentáře u knih
Pomerne obsiahla kniha, ktorá sa však dobre a plynulo číta. Trochu mi vadil už známy motív striedania dvoch dejových rovín s už predvídateľným obsadením postáv v oboch dejoch.
Opäť skvelá príprava autora na písanie knihy. Brownove knihy okrem napätia ponúkajú aj mnoho informácií nenásilnou a pútavou formou.
Som rád, že King stále píše pútavé knihy. Prvá časť bola trochu rozvláčna, no druhá polovica mala spád. Rád si knihu ešte niekedy prečítam.
Karika je bezo sporu kráľ slovenského hororu. Táto kniha ma však až tak nenadchla ako jeho predošlé - námet je výborný, prvky psychologického hororu, no koniec mi prišiel veľmi komplikovaný a uletený.
Ďalšia z duchárskych kníh autorky. Erskinovú mám rád pre výborný popis postáv a deja. Tentokrát ma kniha až tak nenadchla, príchod všeobecného zla bol skôr okrajovou záležitosťou a čakal som od toho viac. Kniha však určite stojí za prečítanie.
Spočiatku to vyzeralo ako Kingovo "To", no záver a celá pointa nestáli za veľa. Dočítané, no už viackrát nie.
Znepokojivá a frustrujúca téma o to viac, že ani vyspelé demokratické štáty si s ňou nevedia celkom poradiť. Samotná kniha ma moc nebavila, no od polovičky bola čitateľnejšia.
Výborné čítanie, hlavne v súčasnosti. Autorova precízna príprava na písanie knihy je už samozrejmosťou. V závere kniha graduje a necháva na čitateľa, aby si sám zodpovedal neľahké otázky.
Gangsterský krátky román, celkom čitateľný. Hlavný hrdina so schopnosťami Jamesa Bonda.
Pekná kniha, ktorá sa dobre číta, vtiahne čitateľa do príbehu.
Celkom fajn zápletka, no hlavná postava je málo vykreslená a kniha ma neuchvátila
Výborná Erskine s úchvatným popisom krajiny. Kniha sa číta plynulo, trochu problémy môže robiť väčší počet postáv s rôznymi osudmi.
Určite čitateľná kniha, no trochu prekombinovaná. Rád si ešte niečo od Nesba prečítam, no k tejto knihe sa už nevrátim.
Autorku mám rád, no táto kniha mi prišla veľmi prekombinovaná s množstvom postáv, ktorých životné osudy boli paralelne popisované. Kniha bola veľmi dlhá a záver mi pripadal trochu urezaný, ako keby autorka príbeh chcela rýchlo ukončiť.
Prvá kniha autora a celkom ma zaujala. V dnešnej záplave autorov píšucich triler je niekedy ťažké nájsť takého, ktorý zaujímavo s kvalitným popisom prostredia.
Výborný popis deja a postáv. Vlastne veci, na ktoré som si pri Carterovi zvykol. Určite ďalšia z kníh, ktoré stoja za prečítanie.
Tess je moja obľúbená spisovateľka, no tento príbeh ma nenadchol. Zmiešanina trileru, ducháriny a psycho príbehu. Ešte, že kniha nie je rozsiahla. Tri hviezdy len preto, že je to Tess.