xena2711 xena2711 komentáře u knih

Volným pádem Volným pádem Markéta Harasimová

Životní příběh, který nechce nikdo zažít, ale musí vzít každého za srdce... Začíná to jako pohádka a během chvilky jste na dně. Čtivé jako všechny autorčiny knihy. Přečteno za jedno odpoledne, kniha se nedala odložit.

03.02.2024 4 z 5

Vše temné a nebezpečné Vše temné a nebezpečné Stacy Willingham

Psychologický thriller, který má pomalejší rozjezd, ale konec stojí za to. Na konci je i pěkně vše vysvětlené. Doporučuji.

19.11.2023 4 z 5

Otočení klíčem Otočení klíčem Ruth Ware (p)

Pěkný psychologický thriller, který je občas i strašidelný. Konec určitě zajímavý a nečekaný.

03.11.2023 4 z 5

Nový život Nový život Katharina Fuchs

Volné pokračování knihy Dvě hrsti života. Román vypráví o životě po 2.světové válce, přesněji rok 1950-54. Berlín je rozdělen na dvě části a rodiny díky tomu také. A pak je tu móda, která je pro hrdinky obou knih na prvním místě. Stojí za přečtení.

09.10.2022 4 z 5

Ztracená dcera Ztracená dcera Rick Mofina

Tak to je přesně můj styl, co mám ráda. Čtivé, napínavé od začátku do konce. Super thriller. Doporučuji.

18.03.2022 5 z 5

Vrať se pro mě Vrať se pro mě Heidi Perks

Dvacet pět let je strašně dlouhá doba. A právě po takovém čase se vrací Stella, hlavní hrdinka, dá se říct na místo činu...Není to příjemný návrat, ale alespoň se spousta tajemství z dětství postupně vyřeší. Druhá knížka od Heidi Perks a nebyla vůbec špatná. Za mě určitě lepší thriller než Jak jsi mohla.

30.09.2021 4 z 5

Proti proudu Proti proudu Rachel Caine (p)

Mnohem lepší než první díl. Hodně napínavý, drsný, prostě napětí až do konce. Doporučuji.

09.03.2021 5 z 5

Utajená dcera Utajená dcera Kelly Rimmer

Přesně jak autorka píše...Nádherný příběh o adopci, zlomených srdcích a mateřské lásce.. O nucených adopcích jsem již četla, ale stále si vůbec nedokáži představit to odloučení, bolest, celoživotní trápení žen, kterým byly děti násilně odebrány...Je to má první kniha od autorky a určitě není poslední. Moc hezky se příběh četl. Doporučuji.

04.01.2021 4 z 5

Poslední dům v ulici Poslední dům v ulici Diane Chamberlain

Pěkný román od mé oblíbené autorky. Spousta tajemství, dvě časové linie a konec jsem tak nějak tušila.

15.04.2024 4 z 5

Ptačí žena Ptačí žena Lenka Chalupová

Ptačí žena je již sedmou knihou, kterou jsem od autorky přečetla a opět mě nezklamala. Je to příběh plný zbytečných tajemství a rodinných zvratů.

07.04.2024 5 z 5

Malá tajemství Malá tajemství Jennifer Hillier

Jsem ráda, že jsem úplně náhodně "kápla" na další úžasnou autorku. Thriller je parádní, skvěle napsaný a má spád. Doporučuji.

25.09.2023 4 z 5

Kam se poděla Kam se poděla Amber Garza

I druhá kniha autorky je pěkně zamotaná. Prolínají se zde dvě časové roviny a na konci všechny tajnosti vyplují na povrch. Doporučuji.

18.06.2023 4 z 5

Zrádná paměť Zrádná paměť Lisa Gray

Moc pěkná detektivka. Doufám, že bude další díl. Druhá knížka je určitě o trochu lepší.

15.04.2023 5 z 5

Beze stopy Beze stopy Lisa Gray

Taková spíš oddechová detektivka..ale dobrá. Jdu na dvojku.

06.04.2023 4 z 5

Kruh pochybností Kruh pochybností Tracy Buchanan

Zajímavý psychothriller. Bohužel ale není tak živý a akční, jak bych si představovala. Obálka je zdařilá. Moje známka je tak 3,5:-)

23.02.2023 4 z 5

Poslední nádech Poslední nádech Lucy Clarke

Potřebovala jsem odpočinkové čtení a to kniha bez problémů splnila. Autorka píše velmi čtivě, jen ta zápletka byla taková jak z romantického filmu.

06.02.2023 3 z 5

Nezvaný pár Nezvaný pár Sarah J. Naughton

Oddechová detektivka na léto, ve které byli všichni stále opilí:-)

20.07.2022 3 z 5

Nejistá oběť Nejistá oběť Claire McGowan

Takový průměrný thriller se spravedlivým koncem.

24.06.2022 3 z 5

Manželské lži Manželské lži Kimberly Belle

Pěkné tajemství hned od začátku. Kniha se dobře četla, skvělá myšlenka, i když trochu předvídatelná.

15.04.2022 4 z 5

Otec neznámý Otec neznámý Julie Clark

Jedná se o příběh mámy - genetičky a jejího syna. Dětství nebylo dle jejích představ a podle toho se odvíjí další život.. Snaží se být dobrou mámou, dcerou, sestrou, kamarádkou, přítelkyní, ale bohužel ji stále ovlivňuje dětství a vztah s otcem. Určitě to není thriller, ale je to moc pěkný román s originální zápletkou. Jsem ráda, že se mi kniha dostala do ruky.

14.01.2022 4 z 5