xxtom

Zajímavá knížka, nemůžu říct, že by mě úplně nebavila, ale chvílemi jsem se musel přemlouvat abych četl dál.

Strhující a obrovsky zajímavé čtení, stejně jako první díl.

Opět úžasná knížka, jak je u pana Moravce zvykem. Skvělé otázky, skvělé odpovědi a velmi zajímavý host.

Kniha je takové politické sci-fi. Nedokázal jsem se do ní nějak ponořit a byl jsem rád, že jsem jí vůbec dočetl.

Příjemné nenáročné čtení. Všechny povídky od Ivana Krause se hezky čtou, jeho smysl pro humor se mi líbí.

Zábavná a milá zamyšlení nad každodenními starostmi a událostmi.

Odpovědi Tomáše Etzlera na otázky Jindřicha Šídla nejen o práci, ale i o životě a názorech. Oba pány považuji za velmi inteligentní a vzdělané. Určitě doporučuji přečíst.

Kniha sloupků pana Ebena na různá témata. Hezké pohodové čtení.

Nejvíce mě kniha zaujala svým stylem vyprávění příběhu. Hezky se mi četla a líbila se mi více než film.

První polovina knihy byla určitě zábavná, druhá část už byla ale moc překombinovaná a přehnaná. Stoletý stařík se mi líbil daleko víc.

K panu Kajínkovi jsem neměl do přečtení knihy žádné velké antipatie. Po přečtení knihy jsem ale změnil názor. Nejen, že se zřejmě nikdy v životě poctivě neživil, ale ještě se tím chlubí, připadá si jako hrdina a stěžuje si, že byl odsouzený za to, že vyloupil a okradl stovky lidí! Má opravdu naprosto zvrácený smysl pro spravedlnost a chybí mu jakékoli slušné chování. Opravdu nechápu důvod jeho propuštění a je mi smutno z toho, že takovíto lidé jsou v naší společnosti. O literární kvalitě knihy raději ani psát nebudu, je opravdu nízká.

Parádní sci-fi o zákonech robotiky, kde autor popisuje popisuje, že i docela jasné zákony se dají vyložit jinak.

Hodně uznávaná klasika. Ale po pravdě jsem v ní asi nenašel to, co ostatní. Určitě stojí některé věci za zamyšlení, ale i tak mě kniha moc nebavila.