xxtom

Kniha je podle mě dost odborná a nevysvětluje dost termíny a principy, o kterých se v celé knize píše.

Moc hezká knížka zamyšlení a příběhů. Jednotlivé kapitoly jsou krátké, hezky se čtou. Jediné co mi trošku nebavilo byly příběhy z Kréty, kterými kniha začíná. Zbytek už je ale moc hezký, klasický Fulghum.

Zas tak veselé historky (jak je napsáno v názvu) to nejsou.

Sci-fi alternativní historie z období protektorátu. Legrační, hezky se čte, ale je poměrně krátká.

Z knihy jsem se dozvěděl hodně věcí o hospodářské krizi ve 30tých letech, o kterých jsem doposud nevěděl. Kniha je zajímavá a dobře se čte.

Nenáročné čtení, které potěší a rozesměje. Knihy pana Krause mám moc rád.

Úžasná knížka, kde si autor vtipně hraje s českým jazykem. Tuhle knížku si určitě ještě někdy v budoucnu s chutí přečtu.

Radek Jaroš je neskutečný borec, moc mu fandím. Od knížky jsem i přesto čekal trošku víc.

Autor se snažil vybrat zůzná témata ze světa okolo nás. I tak je ale většina o vesmíru a fyzice.

Kniha se mi moc líbila, přečetl jsem jí jedním dechem. Zvlášť popis prvních pár záhad mi doslova naháněl mráz po zádech. Líbí se mi, že autor se snaží záhady i vysvětlovat a nabízí k zamyšlení více možností.

U filmů jsem se bavil více.

Necenzurované odpovědi na otázky o divadlu, o životě, o emigraci o poměrech před rokem 89. Kniha mě moc bavila, dobře se čte a je plná zajímavých a zábavných sitací a příběhů.

Zajímavé skutečnosti o sázení, ale po pravdě jsem se u čtení knihy docela nudil.