xxtom

Parádní knížka. Autor v ní popisuje jak by mohla vypadat naše blízká budoucnost co se týče prostředí, ve kterém žijeme, přírody, chování lidí, techniky, lékařství atd. Vždy se opírá o již exustjící a probhající jevy. Nejen, že píše o novinkách, které se nejspíše stanou ale hlavně poukazuje na to, že spousta budoucích velkých změn už dávno probíhat začala.

Necenzurovaný obraz Číny, určitě stojí za přečtení.

Začátek skvělý, posledních pár kapitol trošku ztrácelo spád a zbytečně se vleklo. Celkově je kniha ale parádní a napínavá.

Smutná, ale krásně načtená audiokniha panem Trojanem.

Pan Tabery v knize popisuje souvislosti politického a společenského dění za posledních pár desítek let. Určitě bych doporučil přečíst každému, nejen těm, kteří se zajímají o politické dění v Čechách.

Pana Goldflama mám moc rád, ale tato knížka mě docela zklamala. Některé pohádkové příběhy mi přišly pro děti trochu nepochopitelné. A ani ilustrace se mi moc nehodí do knížky pro děti.

Skvělý novinář popisuje největší zážitky z jeho pětileté práce v USA. Kniha se mi dobře četla a dozvěděl jsem se nové věci o novinářské práci.

Veselé i smutné vyprávění o Hrabalově dětství v pivovaru, o jeho otci a o strýci Pepinovi.

Přepisy forbín a rozhovorů pánů Wericha a Horníčka. Jediné, co knize chybí, je audio záznam jejich hlasů, který dává jejich povídání další rozměr.

Hodně drsná kniha o drogově závislých. Až jsem byl překvapený, jak pan John děj neuvěřitelně poutavě popisuje. Poslouchal jsem knihu namluvenou jako audioknihu panem Krajčem a i ten zaslouží velkou pochvalu.

Moje první kniha od Kafky, takže jsem byl ze začátku hodně překvapený. Zajímavé zamyšlení, jak může člověk působit na své okolí.

Jedna z nejlepších knih, co jsem četl. Nejen, že je zajímavě a čtivě psaná, ale hlavně je o neskutečně zajímavém člověku. Pan Musk je opravdu někdo. Lidstvo by bylo už dávno dál mít víc takovýchto inovátorů. Klobouk dolů. Jedinou nevýhodou je, že kniha končí v roce 2015 a nepopisuje aktuální dění. Za to ale může čas a ne autor. Knihu určitě doporučuji k přečtení.

Příjemné povídání s moc milým člověkem nejen o Divadle Járy Cimrmana.

Pan Komárek má neuvěřitelný přehlad o historii, současnosti, politice, prostě o všem. Jeho názory dávají smysl.

Moc hezká a čtivá kniha. První část na ostrově se mi zvlášť líbí.