yonda yonda komentáře u knih

Vrátil jsem čas Vrátil jsem čas Hugo Pavel

Popravdě jsem si tuto knihu půjčila kvůli výzvě, ale jsem vlastně ráda , že jsem měla možnost ,,přičuchnout" k tomuto žánru.

19.03.2020 3 z 5

Tokijský ghúl 4 Tokijský ghúl 4 Sui Išida (p)

Myslím, že už není cesty zpět a budu muset dokoupit všechny díly této mangy.

15.03.2020 5 z 5

Tokijský ghúl 3 Tokijský ghúl 3 Sui Išida (p)

I další díl mě nadchnul, děj má spád a člověk čte, dokud se neocitne na konci.

15.03.2020 5 z 5

Čím starší, tím lepší, ale starší Čím starší, tím lepší, ale starší Sophie Mas

Bylo to jako poslouchat dvě kámošky ,co probírají různá témata vztahující se k věku 45+u žen. Nehledejte tedy řád na zaručené rady. hledejte jen čistou zábavu. Tu najdete.

11.03.2020 3 z 5

Hygge - Fenomén útulna Hygge - Fenomén útulna Signe Johansen

Vcelku zajímavá kniha o skandinávském způsobu života. Vlastně jsem zjistila,že až na nějaké odchylky, takhle žiji.

06.03.2020 3 z 5

Jarní a zimní zeleninové menu Jarní a zimní zeleninové menu Pavla Momčilová

Kniha je určena pro ty,kreří se zajímají o gastronomii, popř.zdravou výživu.Několik typů jsem si odsud odnesla ,jen netuším, kde se proboha sežene černý kořen nebo třeba topinambury.

18.02.2020 3 z 5

Večer tříkrálový aneb Cokoli chcete Večer tříkrálový aneb Cokoli chcete William Shakespeare

Obdivuji jazyk , kterým Shakespeare psal. Při čtení této literatury má člověk tendence sám mluvit v metaforách za použití veršů. Četla jsem jen zkrácenou verzi, které bych vyčetla jen překotný konec,ale i přesto...klobouk dolů.

17.02.2020 5 z 5

Takhle jsem si to teda nepředstavovala Takhle jsem si to teda nepředstavovala Halina Pawlowská

Knihu jsem si pořídila kvůli výzvě. Nakonec mě vlastně potěšilo,že nejsem slavná ,bohatá a mediálně profláklá a tím pádem nemusím čelit věcem jako paní Pavlovská /pokud se tedy jedná o autobiografii/. Takže takhle bych si to tedy nepředstavovala...

10.01.2020 3 z 5

Řekni mi pravdu Řekni mi pravdu Rachel Gibson

No...bylo to takové americké.Všichni překrásní, dost charakterní atd... Jinak se kniha docela dobře četla.Odpustila bych si pasáže hodné spíše erotického románu.

19.12.2019 2 z 5

Zahrádka v květináči Zahrádka v květináči Anita Blahušová

Sama plánuji zřídit si na balkoně mini-zahrádku a tato kniha mi poskytla celou řadu nápadů a rad. Publikace obsahuje také velice hezké fotografie.

01.12.2019 3 z 5

Deník Dity P. - Kuchařka Deník Dity P. - Kuchařka Dita Pecháčková

Krásné fotografie, vtipné texty a recepty snadno pochopitelné a snadno aplikovatelné do vaší kuchyně. Nedoporučuji číst nalačno...

18.11.2019 4 z 5

Hrad mám, hledám prince Hrad mám, hledám prince Susanna Kubelka

Příběh byl vcelku předvídatelný.Trochu vadilo , že 4/5 se toho moc nedělo a pak naráz bylo vše vyřešeno.Nicméně to, jak autorka pracuje s popisem postav,šperků interiérů,jídla i krajiny činí ze S.Kubelky mou oblíbenou autorku.

29.10.2019 3 z 5

Semínka - Přírodní zdroj energie v desítkách zajímavých receptů Semínka - Přírodní zdroj energie v desítkách zajímavých receptů Vicki Edgson

Nejvíc hodnotím hlavně fotografie,které text provází.Jinak jsem našla i pár neotřelých receptů,které hodlám vyzkoušet.

21.10.2019 3 z 5

Petr a Lucie Petr a Lucie Romain Rolland

Klasika ale pro mě zdlouhavé , lopotné...no jenom kvůli výzvě.

18.10.2019

Řecko: Jak se neztratit? Řecko: Jak se neztratit? Martin Pristl

Kniha nenáročná,rychle přečtená,nicméně lecos jsem se z ní o Řecku dozvěděla/něco jsem snad ani nemusela/.

18.10.2019 2 z 5

Zavřená kniha Zavřená kniha Gilbert Adair

Temná kniha,jakou bych normálně nečetla.Konec alespoň pro mě překvapivý.

18.10.2019 2 z 5

Prosímtě, neblázni! Prosímtě, neblázni! Ivan Kraus

Povídky na takové to zábavné čtení,ale pěkně napsané a čtivé

18.10.2019 3 z 5

Tokijský ghúl 1 Tokijský ghúl 1 Sui Išida (p)

Mangu jsem četla poprvé.Po pár stránkách si na to člověk zvykne. Na anime tohohto žánru bych asi neměla odvahu,ale manga se mi dost líbila.

08.10.2019 4 z 5

Domácí klíčky Domácí klíčky Rita Galchus

Na knize je dobré,že vás ke klíčkování vůbec přivede. Víc informací jsem ale našla třeba na stránkách firem,jenž prodávají pomůcky na klíčkování potřebné.

03.10.2019 2 z 5

O jedné holce O jedné holce Lindsey Kelk

Vcelku příjemná oddechovka .Jen už mám pocit ,že všechny hrdinky jsou podobného charakteru-nepořádné, nenápadně krásné,leč velmi šikovné a všemi milované.No,ale to mám za to,že čtu stále stejné knihy.

22.09.2019 2 z 5