Žampion Žampion komentáře u knih

S láskou tě nenávidím S láskou tě nenávidím Jo Watson

"...on na mě očividně použil nějakou černou magii, a probudil ve mně mou vnitřní spící pornohvězdu." Vtipné, romantické, strhující. Užila jsem si to.

18.07.2024 5 z 5

Drahý nepřítel Drahý nepřítel Kristen Callihan

Romantika, erotika ano ! A ta scéna v koupelně, ach. " vzženšti se .... tak ať to bolí" tak to bylo nejvíc.

07.07.2024 5 z 5

Sparrow Sparrow L. J. Shen

Jo tak pokud dáte dohoromady hrubýho, drsnýho a zatraceně sexy a k tomu praštěnou, drzou a nicmoc zrzku máte z toho parádní mafiánskou erotiku. Bylo to pěkný.

29.06.2024

Hořím pro tebe Hořím pro tebe J. T. Geissinger

Super, vtipné a příjemné čtení. Moc jsem se pobavila. Mimochodem ... a i kdybys hořel, nepočůrá tě ... je TOP hláška.

17.06.2024 5 z 5

Asher Black Asher Black Parker S. Huntington

I přestože Asher nebyl drsný mafián, ale sladký mazlík, byl jeho příběh skvělý, vtipný a napínavý.
"Kdykoliv pomyslíš na útěk, vzpomeň si, prosím, že jsi přede
mnou neutekla ještě když jsem byl veliký, zlý vlk. Jsi statečnější, než si myslíš."

23.02.2025 5 z 5

Láska zrozená ve lži Láska zrozená ve lži Lexi Ryan

"Štěstí je jako písek. Je snadné ho nabrat do hrsti, ale vyklouzne vám dřív, než byste chtěli, a jediné chvíle, kdy se ho můžete dlouho držet, jsou ty, kdy je kamenitý a trochu bolestivý."
Tak jo, romantika ve velkém i s erotikou a slzami. Doporučuji.
"Rozplývám se nad ním. Kroutí se mi prsty, třese žaludek, jsem jako led na horkém slunci. On mě vidí."

19.02.2025 5 z 5

Divoký princ Divoký princ Meghan March

Další serié z mafiánského prostředí. Samé tajnosti a záhady, které potřebujete zjistit. Super, erotické, napínavé a čtivé. Jdu na další dí.
"Víš, co by byl vrchol hlouposti?
Co?
Nevyužít každou příležitost dělat to, co ti přináší radost, zejména když je ti za to někdo ochotný platit."

04.02.2025 5 z 5

Král Král Devney Perry

Parádní romance z motorkářského prostředí. Detektivní zápletka se spoustou tajemství, které vás nutí číst další díl. Protože to prostě musíte vědět.
"Byla pro mě žena, o které jsem věděl, že ji prostě potřebuju. Můj komplic. Můj důvěrník. Moje srdce."

20.01.2025 5 z 5

Callum Callum Eleanor Corvin (p)

"Hodná holka. Taky jste si všimli, že hodní lidé dostanou do držky jako první?"
Moc pěkné dílo. Ať jsme bohatí, nebo chudí jak kostelní myš, každý máme své problémy. A musíme se s nimi poprát jak nejlépe to jde. Stejně jako Avery a Callum. Těším se na další díl.
"Dokud nevykročím, nic nezjistím. Roztřeseně jsem se nadechla a udělala první krok."

09.01.2025 5 z 5

Nelíbánky Nelíbánky Christina Lauren

Nakonec to bylo směšné, hloupé a celé popletené. Prostě dokonalé.

29.11.2024 5 z 5

Ukradený polibek Ukradený polibek L. J. Shen

"Unesl jsem tě, protože jsem bažil po pomstě. Nikdy by mě nenapadlo, že s tebou získám něco mnohem mocnějšího. Lásku." Za mě parádní mafi-romantikos. Pěkné.
"Jsem jako cukrová vata na pouti. Šťastná, živá a sladká. Jako obláček."
Jen ta Francesca byla trochu moc naivní. Ale asi na to měla věk.

12.11.2024 5 z 5

Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Takže došlo k řadě vysoce nepravděpodobných náhod hraničících s nemožným a on se do ni zamiloval a ona se zamilovala do něho. Krásný bláznivě romantický příběh.

11.10.2024 5 z 5

Království hříchu Království hříchu Meghan March

Achjo a je tu konec. Překvapivé vyústění tehle drsné dark romance. " Slíbil jsem, že se ti nic nestane , a nesplnil jsem to. To je něco, s čím budu muset žít do konce života."
Jo bylo to drsně krásný.

09.09.2024 5 z 5

Vzdorující královna Vzdorující královna Meghan March

Masakr. Opět pekelná jízda. " Můžeš si tvrdit, co chceš, ale oba dobře víme, že se ti to líbí. Tvoje tělo na rozdíl od tvé nevymáchané pusy nikdy nelže." Honem na další díl. Co teď jako po tý střílečce???

09.09.2024 5 z 5

Toužím po tobě Toužím po tobě J. T. Geissinger

Báječné, vtipné a odpočinkové. O tom jak hrabě Egotistico uhnal zhrzenou švadlenku, nebo ona jeho?
"Vajíčko neplave ke spermií. Nikdy neuhánějte muže. Je to proti přírodě. Jestli ho chcete, nechte ho, ať uhání on vás, až ho dopadnete."
Ta část o prdění v posteli byla prostě....

27.02.2025 5 z 5

Říše neřesti Říše neřesti Meghan March

No tak jestli jsem si myslela, že Mountova trilogie je skvělá, tak Savagova je naprostá pecka. Zamotané až běda, ale vážně pecka. A kde jsou jako příběhy Ariel, Yves a vévodkyně? Ty by mohli být taky moc zajímavý.
"Dokážu žít s tím, že mě nenávidí. Pokud bude žít ona "

05.02.2025 5 z 5

Barbaři z ledové planety Barbaři z ledové planety Ruby Dixon

" Chodila jsem s chlápky, kteří se k tomu, aby mi to udělali jazykem, nedali přemluvit. A tenhle mi to dělal místo pozdravu."
Hm, když si odmyslím ty rohy, ocas a všechny ty výstupky. Vlastně, ne úplně všechny. Tak to bylo zajímavé a velmi žhavé. A já můžu jen vřele doporučit, zase něco úplně jiného.

22.12.2024 5 z 5

Lapeni Lapeni Emily McIntire

"Jen si pamatuj, že nehledě na to, jak moc špatná se situace zdá, všechno je jen dočasné. Tvou hodnotu neurčuje to, v jakých podmínkách žiješ, ale to, jak povstaneš z popela potom, co všechno shoří."
Bylo to skvělý. Musím jít hned na další díl.

11.11.2024 5 z 5

Kráska a netvor Kráska a netvor Teresa Medeiros

Další variace na téma kráska a zvíře. A za mě teda ta nejlepší. Historická, velice vtipná a ty dialogy, to je něco úžasného. Doporučuji všema deseti.
" Ne, děkuji. Raději se nechám sežrat Netvorem, než aby mě k smrti užižlal ten starý darebák."

02.10.2024 5 z 5

Barva půlnoci Barva půlnoci L. J. Shen

Dark romance jak vyšitá. "Ty seš takovej hajzl, že říct ti že jsi hajzl, by bylo urážkou všech hajzlů, který chodí po tomhle světe." No má naprostou pravdu. Ještě se mi nestalo, že bych se u knížky takhle rozčílila. ALE. Bylo to super zajímavé počtení i se všemi těmi "padesáti odstíny kreténa".

01.08.2024 5 z 5