Zara22 Zara22 komentáře u knih

Na ledě Na ledě Hannah Grace

Nejhorší kniha, kterou jsem letos přečetla. Vůbec nechápu, že jsem se dostala až na poslední stránku.

13.08.2024 ztráta času

Barbaři z ledové planety Barbaři z ledové planety Ruby Dixon

Co to jako bylo?
Nutně potřebuju další díly o modrých rohatých mimozemšťanech!!!

19.07.2024 5 z 5

Ochránce v pokušení Ochránce v pokušení Jennifer L. Armentrout

První díl byl takový průměr, druhý naprosto dokonalý /Chad a Bridget/, no a třetí se zkrátka nepovedl vůbec.

28.08.2024 2 z 5

Bezmocná Bezmocná Lauren Roberts

Nulová chemie mezi hlavními hrdiny.
Nudný děj, nudné Zkoušky a nudná Paedyn se svou nepostradatelnou dýkou…
A do toho všeho neodbytný pocit, že něco podobného už jsem někdy četla.

16.08.2024 3 z 5

Gothikana Gothikana RuNyx

Podle komentářů se zdá, že jsem asi četla jinou knihu a nebo jsem moc stará, protože:

Kniha není vůbec temná, a kdyby v ní nebylo na můj vkus až příliš sexu, tak je příběhem určena spíš pro mladší čtenáře.
Vztah Corviny a Vada byl komicky toxický a já ho teda nežrala.
„Padouch“ je jasný od začátku.

Za čtivost dávám 3/5.

06.09.2024 3 z 5

Pozlacená Pozlacená Raven Kennedy

První díl série The Plated Prisoner je jednoznačně nejslabší. ALE. Vím, že pokračování je jedna velká jízda.
Doufám, že se Baronet nezalekne nízkého hodnocení a vydá to celé.

11.08.2024 4 z 5

Ďáblova cesta Ďáblova cesta Robert Bryndza

Z knihy mi bylo úzko.
Posledních padesát stran jsem se modlila, ať už to utrpení skončí a já to rychle dočtu.

Asi nejlepší příběh s Kate Marshall.
4,5/5

30.07.2024 5 z 5

Krev & zrada Krev & zrada Frost Kay

Některé knihy jsou zbytečně dlouhé, ale tahle je zoufale krátká.

Tak ať už je tu co nejdříve třetí díl.

14.11.2024 5 z 5

Ohař & liška Ohař & liška Frost Kay

Obálka mě nenadchla, název už vůbec ne, ale děj knihy byl jedním slovem dokonalý. Těším se na pokračování.

24.07.2024 5 z 5

Úsvit Onyxu Úsvit Onyxu Kate Golden

Nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Arwen se mi moc líbila. To jak byla zdánlivě obyčejná a přitom silná. Konečně romantická fantasy, kde nevystupuje dospělá žena, která se chová jako malé děcko a nebo jako superhrdinka.

Jo a kapitolu dvacet sedm bych mohla odcitovat celou. S fantasy to sice nemá nic společného, ale jinou fantazii to rozvíří stoprocentně.

16.11.2024 5 z 5

Světlo v plameni Světlo v plameni Jennifer L. Armentrout

V knize se nestalo nic, a přece se stalo úplně všechno.
Posledních 200 stran jsem zadržovala dech stejně jako Sera.
Nebudu si nic nalhávat, Ash je moje druhá nejoblíbenější knižní postava, hned po Rothovi. A Sera a její myšlenkové pochody se mi taky dostaly pod kůži.

10/10

23.08.2024 5 z 5

Twisted Games: Hry na ostří nože Twisted Games: Hry na ostří nože Ana Huang

Samé klišé..
a co je na knize nejlepší? Dobře popsané erotické scény.

21.07.2024 3 z 5

Třpytivá Třpytivá Raven Kennedy

Auren. Úplně jí rozumím. Jejím pochybnostem, jejím smutkům i radostem, jejímu strachu i nenávisti. Rozumím i tomu, že se upnula na Midase, který jediný pro ni představoval bezpečí, který přišel, když to nejvíc potřebovala.
… A pak je tady Rip. Obrací její život vzhůru nohama, a Auren najednou neví, začne pochybovat, svět se ohne, a tu nejistotu cítím v každé myšlence, snad i na jazyku a chutná hořce… Auren už není tou dívkou, která samu sebe zavřela do klece…

Je to tak dobře napsaný, že knihu doslova hltám - každé slovo, větu a stránku.

10/10

07.11.2024 5 z 5

Osudové pouto Osudové pouto Elizabeth Briggs

Ach jo, jak se mi první díl celkem líbil, tak po druhém přišlo zklamání a teď už jen lituju toho, že mám doma další dvě pokračování a budu je muset přečíst.

04.11.2024 3 z 5

Mrtvé od Tichého jezera Mrtvé od Tichého jezera Leslie Wolfe

Ještěže přijela Kay. To vystihuje celou knihu.

Za čtivost 3.5/5.

26.10.2024 3 z 5

Razerova jízda Razerova jízda Jamie Begley

P******a. Nedočetla jsem, to se fakt nedalo.

22.09.2024 ztráta času

Třinácté znamení Třinácté znamení Elizabeth Briggs

Na knihu se mi v knihovně prášilo už od jejího vydání. Pořád jsem odkládala čtení, protože mi byla protivná obálka, název, a i to že jde o erotický román.
Nakonec jsem jí vzala do rukou na základě článku v Pevnosti. A nelituji, dokonce jsem si už objednala další díly. Čte se to dobře, ale příběh je slabší. Rozhodně to nepřekonalo Patricii Briggs.

3,5/5

22.09.2024 3 z 5