Zdero komentáře u knih
Vtipné, originální, inteligentní humor.
Skvělé slovní hříčky.
Klasika, jedna z mých oblíbených knih, ke které se občas vracím. Mám ráda televizní i rozhlasové zpracování.
Knihy autorky jsou velmi otevřené, nic nezakrývající. V dnešní době nepochopitelné politické korektnosti je její postoj obdivuhodný. Velmi jí fandím a držím palce.
Napínavá a čtivá detektivka, ale autorka napsala určitě lepší.
Knihy od autorky čtu v případě potřeby psychického odpočinku. Současná červená knihovna - pohádka pro dospělé. I takové občas potřebujeme.
Čtivá detektivka, trochu moc zbytečných odboček do soukromého života, nečekaný konec.
Moje první přečtená kniha od autorky - nenadchne ani neurazí.
Na můj vkus pro mladší děti trochu děsivé a hororové.
Trocha červené knihovny na vánoční svátky, hodně čokolády a romantika - klasický koktejl namíchaný autorkou.
Ač v životě málo pravděpodobné, číst se to dá.
Smutný příběh herečky z první republiky - čtu ráda o prvorepublikových herečkách a o osudu Jarmily Horákové jsem se dozvěděla právě díky autorce.
Kniha se četla velmi dobře, líbily se mi přechody vyprávění o Jarmile a Olze.
Myslím, že je dobře, že "aristokratka" končí. každý další díl se mi zdál slabší, nejde do nekonečna natahovat humorné situace několika lidí.
Autor opět nezklamal, dobře postavená detektivka. Zajímavý námět, vše do sebe logicky zapadalo. Velmi čtivé a napínavé.
Nenáročná historická detektivka, nevybočuje z dlouhé řady obdobných autorových knih.
Možná lepší poslouchat jako audioknihu.
Zdá se, že autorka každý další díl zbytečně natahuje. Opět trochu děsivější než předchozí díly.
Příjemné čtení, tentokrát s bonusem historických událostí.
Velmi čtivý román s přesahem do historických událostí. Vřele doporučuji.
Další poslech Harryho, tentokrát s poněkud temným a možná zbytečně nataženým dějem.