zimolka zimolka komentáře u knih

Na západní frontě klid Na západní frontě klid Erich Maria Remarque (p)

Knihu jsem si půjčila v knihovně kvůli čtenářské výzvě a jsem za to opravdu ráda.Něco jsem na téma války už přečetla,ne však z pohledu vojáka.Příběh byl samozřejmě hodně dojemný,ale nádherně napsaný.

29.03.2021 5 z 5

Než pravda vyjde najevo Než pravda vyjde najevo Tošikazu Kawaguči

Já budu bohužel také patřit k těm co si další díl už nepřečte.Vadí mi velmi časté opakovaní toho co už známe dokonce i z prvního dílu.Výhoda je ,že kniha není až tak obsáhlá,takže jedno odpoledne stačí na přečtení.

28.03.2021 2 z 5

Než vystydne káva Než vystydne káva Tošikazu Kawaguči

Není to tak úplně můj šálek kávy,ale jako odpolední odreagování od detektivek dobrý.Knihu jsem si půjčila na doporučení v knihovně ,uvařila si kávu a pustila se do čtení

27.03.2021 3 z 5

Tři vánoční povídky Tři vánoční povídky Petr Šabach

Tak jsem ráda,že nejsem sama,přidávám se k těm co třetí povídku,tak úplně nepochopili.Jinak první opravdu pobaví,v druhé bych viděla spáš deprese než vánoční atmosféru.

27.03.2021 3 z 5

Dům U Tří borovic Dům U Tří borovic Hana Marie Körnerová (p)

Autorka opět nezklamala,četla jsem od ní oba díly sestřiček a tato kniha má také nádherný příběh.Četla se sama.Určitě kouknu v knihovně po dalších od této spisovatelky.

27.03.2021 5 z 5

To prší moře To prší moře Radka Třeštíková

Po zkouknutí recenzí na tuto knihu jsem si říkala jestkli vůbec stojí za to si ji půjčit.Nakonec mě zvědavost přemohla a knihu jsem si půjčila v knihovně a můžu říct,že mě tedy bavila už od začátku i styl psaní mě nijak nevadil.Za mě tedy není vůbec špatná.

26.03.2021 5 z 5

Cítit znovu Cítit znovu Mona Kasten

Musím souhlasit s tím,že každá další kniha ze série je lepší a lepší.hrdinové sympatičtí,příběh opravdu nádherný.

24.03.2021 5 z 5

Sítě Sítě Petra Dvořáková

Tři děsivé příběhy ze života.Skvělá kniha.

20.03.2021 5 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Pro mě je to druhá přečtená kniha od autorky.Líbí se mě styl psaní,je to opravdu zajímavý příběh.Ráda si přečtu další knihy.

16.03.2021 5 z 5

Sedm dopisů z lásky Sedm dopisů z lásky Sinéad Moriarty

Velmi dojemný ,smutný příběh.Na to ,že se mě málokdy stane,tady jsem se slzám neubránila.

15.03.2021 4 z 5

Šikmý kostel 2 Šikmý kostel 2 Karin Lednická

Na hodnocení této kniohy mě chybí hvězdičky,tady by to chtělo aspon deset.Oba dva díly jsou úžasné čtení,moc se těším na další díl.Kniha se nedala při čtení vůbec odložit.

11.03.2021 5 z 5

Osvětimská knihovnice Osvětimská knihovnice Antonio G. Iturbe

Vše už asi bylo napsáno,nezbývá než souhlasit.Skvěle napsáno,příběh opravdu pohltí a nelze se od něj odtrhnout.Za mě asi také jedna z těch top na toto téma.

09.03.2021 5 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Nevím,ale pro mě asi takovéto knihy nejsou.Dočetla jsem,dala jsemtomu šanci,ale další od autora už asi číst nebudu.

03.03.2021 3 z 5

Chůva Chůva Gilly Macmillan

Moje první kniha od autorky a určitě ne poslední.Příběh se moc hezky četl.Napínavé až do konce.

27.02.2021 5 z 5

Zuzanin dech Zuzanin dech Jakuba Katalpa (p)

Od autorky jsem zatím nic jiného nečetla,ale určitě pokud na nějakou další knihu narazím,tak si ji ráda přečtu.Krásně napsaný příběh.

22.02.2021 5 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Pro mě druhá kniha od autora.Příběh psán čtvivě ze života,určitě sáhnu po jeho dalších knihách.

16.02.2021 5 z 5

Na Větrné hůrce Na Větrné hůrce Emily Brontë

Tolik šílenství,zášti,zloby a negativismu v jednom příběhu jsem asi ještě nečetla.Ze začátku jsem knihu chtěla odložit,ale pak jsem byla ráda,že jsem to neudělala,opravdu poutavě napsané.

16.02.2021 5 z 5

Časy se mění Časy se mění Anne Jacobs

První dva díly mě bavily o něco více.Konec byl už zřejmý na začátku,ale jako oddechovka je kniha krásná.

14.02.2021 3 z 5

Bouřlivé časy Bouřlivé časy Anne Jacobs

Zatím mě žádná kniha od této autorky nezklamala.Opět krásné čtení.

12.02.2021 5 z 5

Zlaté časy Zlaté časy Anne Jacobs

Mě zaujala kniha stejně jako Pánský dům.Nemůžu říct, že by jedno bylo lepší než druhé.

07.02.2021 5 z 5