zimolka zimolka komentáře u knih

Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Mojeprvní kniha od autorky a rozhodně neposlední.Opravdu poutavě napsaný příběh ,no a ten konec :)

05.02.2021 5 z 5

Stříbrná cesta Stříbrná cesta Stina Jackson

Přečteno za jeden den,nemohla jsem napětímjít spát :)

05.02.2021 5 z 5

Černá a purpurová Černá a purpurová Wojciech Dutka

Kniha má opravdu silný příběh.Nicméně co mě asi trochu vadilo hodně časté opakování informací,ze začátku to pro mě nebylo až tak záživné.

03.02.2021 4 z 5

Fáma Fáma Lesley Kara

Tak závěr mě tedy hodně překvapil.Vubec mě to nenapadlo.Kniha se čte opravdu dobře.

27.01.2021 5 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

První od této autorky a opravdu super,určitě přečtu další.

26.01.2021 5 z 5

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Začala jsem příběhem Veroniky,takže příběh Jáchyma mě pak už tak nebavil.Je to takové oddechové čtení.

24.01.2021 4 z 5

Kdo o tom ví? Kdo o tom ví? Lesley Kara

Jako jednodenní oddychovka super.

21.01.2021 5 z 5

Mlčící pacientka Mlčící pacientka Alex Michaelides

Tak ten konec mě tedy opravdu překvapil.To mě vůbec nenapadlo.Kniha je velmi čtivá.

19.01.2021 4 z 5

Foukneš do pěny Foukneš do pěny Radka Třeštíková

Pro mě totální chaos.Dočetla jsem to snad jen pro to,že nerada nechávám rozečtené knihy.Ani konec mě nenadchnul,úplná ztráta času.

18.01.2021 1 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Také jsem měla problém se orientovat v takovém množství postav.Příběhy jsou z normálního života,ale je fakt,že převážně ty se špatným koncem.

16.01.2021 4 z 5

Strach Strach Jozef Karika

Nevím proč ale kniha mě moc nezaujala.Je první od tohoto autora a nevím jestli si ještě nějakou přečíst.Az na ten závěr ,což bylo překvapující jsem se musela spíše do čtení nutit.

13.01.2021 2 z 5

Ti druzí Ti druzí C. J. Tudor

Mě se tato kniha líbila nejvíce.Puvodne jsem ji po Křídakovi ani nechtěla číst,ale teď jsem ráda.

13.01.2021 5 z 5

Manekýna Manekýna Sofie Králová

Taková jednohubka,přečteno za jedno odpoledne.Děj rychle ubíhal,jako oddechovka super.

11.01.2021 4 z 5

Kukačka Kukačka Natalie Daniels

Do první třetiny knihy jsem myslela,že příběh nedočtu,ale pak mě to celkem chytlo a zajímalo mě ,jak vše dopadne.

10.01.2021 3 z 5

Pekařova dcera Pekařova dcera Sarah McCoy

Nádherně napsaná kniha.

06.01.2021 5 z 5

Najdi Rebeccu Najdi Rebeccu Eoin Dempsey

Když nebudu hodnotit knihu ,že by to měl být pravdivý příběh z druhé světové války,tak si myslím,že se povedl.Bílou růži jsemještě nečetla,tak nemůžu posoudit,ale kniha se mě četla hezky.

02.01.2021 5 z 5

Sestřičky ve víru osudu Sestřičky ve víru osudu Donna Douglas

Nádherná série.I slzička ukápla.Helen mi bylo líto.

30.12.2020 5 z 5

Osvětimský proces Osvětimský proces Annette Hess

Na toto téma jsem přečetla už více knih a tato bych řekla je jedna z nejméně zajímavých.Konec mě zklamal úplně.

28.12.2020 2 z 5

Strom duchů Strom duchů Barbara Erskine

Pro mě je kniha první setkání s autorkou a asi poslední. Kniha mě nezaujala. Asi zůstanu u detektivek

27.12.2020 3 z 5

Panský dům a jeho dědictví Panský dům a jeho dědictví Anne Jacobs

Krásné zakončení celé ságy,takové oddechové čtení.První dva díly se mě líbily více.

20.12.2020 5 z 5