zimolka komentáře u knih
Mojeprvní kniha od autorky a rozhodně neposlední.Opravdu poutavě napsaný příběh ,no a ten konec :)
Kniha má opravdu silný příběh.Nicméně co mě asi trochu vadilo hodně časté opakování informací,ze začátku to pro mě nebylo až tak záživné.
Tak závěr mě tedy hodně překvapil.Vubec mě to nenapadlo.Kniha se čte opravdu dobře.
Začala jsem příběhem Veroniky,takže příběh Jáchyma mě pak už tak nebavil.Je to takové oddechové čtení.
Tak ten konec mě tedy opravdu překvapil.To mě vůbec nenapadlo.Kniha je velmi čtivá.
Pro mě totální chaos.Dočetla jsem to snad jen pro to,že nerada nechávám rozečtené knihy.Ani konec mě nenadchnul,úplná ztráta času.
Také jsem měla problém se orientovat v takovém množství postav.Příběhy jsou z normálního života,ale je fakt,že převážně ty se špatným koncem.
Nevím proč ale kniha mě moc nezaujala.Je první od tohoto autora a nevím jestli si ještě nějakou přečíst.Az na ten závěr ,což bylo překvapující jsem se musela spíše do čtení nutit.
Mě se tato kniha líbila nejvíce.Puvodne jsem ji po Křídakovi ani nechtěla číst,ale teď jsem ráda.
Taková jednohubka,přečteno za jedno odpoledne.Děj rychle ubíhal,jako oddechovka super.
Do první třetiny knihy jsem myslela,že příběh nedočtu,ale pak mě to celkem chytlo a zajímalo mě ,jak vše dopadne.
Když nebudu hodnotit knihu ,že by to měl být pravdivý příběh z druhé světové války,tak si myslím,že se povedl.Bílou růži jsemještě nečetla,tak nemůžu posoudit,ale kniha se mě četla hezky.
Nádherná série.I slzička ukápla.Helen mi bylo líto.
Na toto téma jsem přečetla už více knih a tato bych řekla je jedna z nejméně zajímavých.Konec mě zklamal úplně.
Pro mě je kniha první setkání s autorkou a asi poslední. Kniha mě nezaujala. Asi zůstanu u detektivek
Krásné zakončení celé ságy,takové oddechové čtení.První dva díly se mě líbily více.