Život-je-Růst komentáře u knih
Zajímavé počtení od zakladatele světa pick-up-artist dnešní doby.
Chcete více času? Chcete více peněz? Chcete více svobody? Tady ta kniha vám ukáže minimálně jednu dobrou cestu, jak na to!
Mnohem lepší kniha o marketingu od Honzy , než si většina lidí bude myslet. Cítím z toho napodobeninu a lehkou kopii amerického marketingové stylu, ale to vůbec nevadí. Když něco funguje, proč to nepoužít také.
Skvělá kniha, která vás uvede do dobrých základ mentalismu, psychologie a čtení lidí.
Motivační a rozvojová kniha, která vám ukáže, že dokážete snad cokoliv, co si usmyslíte. Skvělé se čte. Velmi doporučuji všem.
Báječná kniha na téma partnerských vztahů. Peasevy to umí fakt dobře. Kniha pobaví, zaujme i poučí.
Pokračování dalších a nových technik jak "číst myšlenky".
Příjemné čtení na toto téma. Čteno už dávněji a měl bych přečíst znova.
Celkem slabší kniha na téma mentalismu, bohužel v českém vydání není moc z čeho vybírat. Jde spíše o knihu pro fanoušky daného seriálu.
Nečekal jsem, že kniha bude tak zajímavá. Lehce podobné téma jako cirkadiální kód aneb jak si načasovat některé věci ve svém životě.
Jednoduše, stručně popsané tipy a rady do života. Žádné zbytečné plýtvání papírem. Další skvělá kniha od Peasových.
Zajímavý koncept a myšlenka. Bohužel mě osobně kniha moc nenadchla a nebavila číst.
Jedna z mála skvělých knih na toto téma vyskytující se na českém trhu. Doporučují, chcete-li lépe porozumět lidem kolem sebe.
Celkem taková základní literatura, pro zkušené "markeťáky" nejspíše nic převratného. Čteno poprvé v angličtině, teď plánují zopakovat v české verzi. Najdete určitě pak věcí k zamyšlení i k použití v praxi. Zvlášť pokud sami podnikáte nebo se věnujete nějakým způsobem marketingu.
Jestli se zajímáte o psychologii, komunikaci s lidmi a nebo jen to, jaký kdo je, jak kdo přemýšlí a v čem jsou lidé od sebe rozdílní, tato kniha se vám bude líbit.
Jednoduché shrnutí všech investičních možností na českém trhu, vyzkoušené a vysvětlené Čechem.
Ve zkratce vám kniha říká, že cestovat, poznat svět, poznat lidi, kultury a další věci, je jedna z nejlepších věcí, které pro sebe v životě můžete udělat a čím dříve, tím lépe. Knihu bych doporučil hlavně mladým lidem, ideálně ještě na střední škole. Aby šli a poznali svět, poznali sebe.
Tuto knihu jsem objevil ve výprodeji levných knih a protože mě téma zajímá, koupil jsem. Byl jsem překvapen, jak kvalitní kniha je a jak příjemně se čte. Na to, že nepatří mezi bestsellery mi osobně přišla zajímavá.