Život-je-Růst Život-je-Růst komentáře u knih

Tajemství způsobu, jak dostat krásnou ženu do postele podle Mysteryho Tajemství způsobu, jak dostat krásnou ženu do postele podle Mysteryho Chris Odom

Zajímavé počtení od zakladatele světa pick-up-artist dnešní doby.

Jak být úspěšný – Cílevědomost Jak být úspěšný – Cílevědomost Ulrich Pramann

Jednoduchá knížečka.

Čtyřhodinový pracovní týden Čtyřhodinový pracovní týden Timothy Ferriss

Chcete více času? Chcete více peněz? Chcete více svobody? Tady ta kniha vám ukáže minimálně jednu dobrou cestu, jak na to!

19.07.2024 4 z 5

První miliarda je nejtěžší! První miliarda je nejtěžší! Honza Z Inizia (p)

Mnohem lepší kniha o marketingu od Honzy , než si většina lidí bude myslet. Cítím z toho napodobeninu a lehkou kopii amerického marketingové stylu, ale to vůbec nevadí. Když něco funguje, proč to nepoužít také.

Naučte se číst myšlenky! Naučte se číst myšlenky! Henrik Fexeus

Skvělá kniha, která vás uvede do dobrých základ mentalismu, psychologie a čtení lidí.

Odpověď Odpověď Allan Pease

Motivační a rozvojová kniha, která vám ukáže, že dokážete snad cokoliv, co si usmyslíte. Skvělé se čte. Velmi doporučuji všem.

19.07.2024 5 z 5

Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku Allan Pease

Báječná kniha na téma partnerských vztahů. Peasevy to umí fakt dobře. Kniha pobaví, zaujme i poučí.

19.07.2024 5 z 5

Nemyslete na modrého slona! – Síla myšlenek Nemyslete na modrého slona! – Síla myšlenek Thorsten Havener

Pokračování dalších a nových technik jak "číst myšlenky".

Vím, co si myslíš Vím, co si myslíš Thorsten Havener

Příjemné čtení na toto téma. Čteno už dávněji a měl bych přečíst znova.

19.07.2024

Mentalista - Rozluštěte tajemství a triky z populárního seriálu Mentalista - Rozluštěte tajemství a triky z populárního seriálu Simon Winthrop

Celkem slabší kniha na téma mentalismu, bohužel v českém vydání není moc z čeho vybírat. Jde spíše o knihu pro fanoušky daného seriálu.

19.07.2024 3 z 5

Kdy - Věda a umění dokonalého načasování Kdy - Věda a umění dokonalého načasování Daniel H. Pink

Nečekal jsem, že kniha bude tak zajímavá. Lehce podobné téma jako cirkadiální kód aneb jak si načasovat některé věci ve svém životě.

Rady pro život Rady pro život Allan Pease

Jednoduše, stručně popsané tipy a rady do života. Žádné zbytečné plýtvání papírem. Další skvělá kniha od Peasových.

19.07.2024

Začněte s proč: Jak vůdčí osobnosti inspirují k činům Začněte s proč: Jak vůdčí osobnosti inspirují k činům Simon Sinek

Zajímavý koncept a myšlenka. Bohužel mě osobně kniha moc nenadchla a nebavila číst.

Osobnosti plus Osobnosti plus Florence Littauer

Jedna z mála skvělých knih na toto téma vyskytující se na českém trhu. Doporučují, chcete-li lépe porozumět lidem kolem sebe.

Marketingový plán na jednu stránku Marketingový plán na jednu stránku Allan Dib

Celkem taková základní literatura, pro zkušené "markeťáky" nejspíše nic převratného. Čteno poprvé v angličtině, teď plánují zopakovat v české verzi. Najdete určitě pak věcí k zamyšlení i k použití v praxi. Zvlášť pokud sami podnikáte nebo se věnujete nějakým způsobem marketingu.

Pozitivní povahové profily Pozitivní povahové profily Robert A. Rohm

Jestli se zajímáte o psychologii, komunikaci s lidmi a nebo jen to, jaký kdo je, jak kdo přemýšlí a v čem jsou lidé od sebe rozdílní, tato kniha se vám bude líbit.

19.07.2024 5 z 5

Jak investovat sám a bez bank - Český investiční průvodce Jak investovat sám a bez bank - Český investiční průvodce Pavel Bambásek

Jednoduché shrnutí všech investičních možností na českém trhu, vyzkoušené a vysvětlené Čechem.

Obyčejní muži neobyčejnými hrdiny Obyčejní muži neobyčejnými hrdiny Ron Ball

Skvělá kniha pro každého muže!

19.07.2024 5 z 5

Cestování – nejlepší životní investice Cestování – nejlepší životní investice Lukáš Kerhart

Ve zkratce vám kniha říká, že cestovat, poznat svět, poznat lidi, kultury a další věci, je jedna z nejlepších věcí, které pro sebe v životě můžete udělat a čím dříve, tím lépe. Knihu bych doporučil hlavně mladým lidem, ideálně ještě na střední škole. Aby šli a poznali svět, poznali sebe.

Odhalte lháře Odhalte lháře Philip Houston

Tuto knihu jsem objevil ve výprodeji levných knih a protože mě téma zajímá, koupil jsem. Byl jsem překvapen, jak kvalitní kniha je a jak příjemně se čte. Na to, že nepatří mezi bestsellery mi osobně přišla zajímavá.