ZuKo

Měla jsem velké očekávaní po 1 díle. Doufám, že za pár měsiců nebo let vemu knihu do ruky a změním názor.

Četla jsem ji jenom proto, že přes 100 lidí jí četlo v rámci čtenařské výzvy “děj se odehrava v Ostravě”. Ta kniha byla utrpění a poslední stránky jsem rychle přeletla a zjistila, že slovo Ostrava se tam objevilo jen jednou. Kdybych to věděla, tak tu knížku nevemu ani do ruky.

Nejsem si jista, že zařazení děti a mladež je to pravé. Občas mě zarazilo jake jsou tam situace ale zase v této době je to asi normalní v knihách pro děti. Ale není to špatné, jen tomu chybí to něco co má v sobě serie Časodějové.

Lidi co by si měli tuhle knížku přečíst po ni nikdy nešáhnou.

Jsem ráda, že výzva roku 2018 mi vložila do ruky tuhle knižku. Při čtění jsem si říkala jo to bych chtěla také. Díky této knížce jsem se mohla na chvilku vžít do života mořeplavce + krásné fotky.

Viděla jsem komentař na hlavní stránce databaze knih a řekla jsem si, že se mi knížka hodí do čtenářské výzvy. Co jsem ale netušila je to, že při čtení této knížky mi začnou téct slzy a musela jsem jí odložit v metru na později. Určitě se k některým stránkám budu vracet. Ja pořád říkám, že knižka si nás najde v ten pravý čas a také, že našla.

Stejné jako první dil. Chovaní lidí v knížce mi nesedí na prostředí střední školy. Proto mám problem uvěřit tomu příběhu ale další díl si určitě přečtu.

Serie Temná Věž mi zustane hodně dlouho v mých myšlenkách. Je to ka.

Netušila jsem, že King napsal i fantasy. Ta to knížka mi byla doporučena a musím říci, že nic takového jsem ještě nečetla. Jsme zvědavá co další dily. Od Kinga jsem se snažila přečíst To, začala jsem asi 5x a došla k 60 stránce a odložila. Takle knížka mě ale zaujala.

Off-campus nasadil laťku hodně vysoko. Tady mám problem uvěřit hlavní hrdince ale jako oddechové čtení to ujde.

Jsou knížky, které nejdou hodnotit hvezdičkou 1 až 5.

Asi to je tím, že jsem nepochopila skoro až do konce, která pohádka byla předlohou. Knížku jsem dočetla do konce ale nijak mě neuchvátila. Možná, je to tím, že ani kniha, která byla předlohou mě moc nezaujala. Čekala jsem podobnou oddechovku jako byla série Měsíční kroniky.

Knížka se četla úplně sama. Zajímavý pohled do soukromého života dětí panovníků a jejich osud.

Tak tohle jsem nečekala. Ten pocit, ze zbývá posledních 50 stránek a chuť odložit knížku aby vydržela ještě pár minut nebo hodin.

Knižku jsem měla doma dlouho a až čtenářská výzva mi ji vložila do ruky. První kapitola mi přišla fajn ale pak to byla děsná nuda a utrpení to číst do konce. Chtěla jsem knížku odložit ale říkala jsem si, třeba na konci bude nějaké odhalení.

Knižku jsem se snažila přečíst několikrát. Nerada dávám knížkám nízké hodnocení ale tady to jinak nejde, vůbec mě nezajímalo jak to dopadne. Třeba se k této knížce za pár let vrátím a změním názor.