Zumina komentáře u knih
Výborná kniha. Velmi napínavý příběh, který jsem opravdu prožívala a nedokázala jsem knížku odložit. Velmi překvapivý závěr a knihu určitě doporučuji.
Od knihy jsem čekala víc. Musím přiznat, že jsem se při čtení trochu nudila a do čtení jsem se musela nutit.
Velmi napínavý děj, ale ta ten závěr musím ubrat jednu hvězdičku. Těším se na další pokračování.
Smutná a depresivní knížka, ale líbila se mi. Člověk má možnost nakouknout do mysli alkoholikovi.
Kniha se mi moc líbila a opravdu na ní člověk jen tak nezapomene. Od této autorky se mi líbí všechny její knihy.
Moc hezká kniha, ale myslím, že pro děti trošku náročná.
Velmi vtipná kniha. Líbí se mi autorův humor.
Výborná kniha. Velmi napínavý příběh na který jen tak nezapomenete.
Kniha byla napínavá od začátku do konce a místy je opravdu nechutná a tím se liší od ostatních thrillerů. Určitě vřele doporučuji.
Velmi povedená knížka, která je napínavá od začátku do konce. Knížku jsem během čtení nemohla odložit a měla jsem jí za pár dní přečtenou.
Dlouho jsem váhala, než jsem si knihu koupila, ale bylo to zbytečné. Bylo to výborné a první díl se mi moc líbil. Už se těším na další pokračování :-)
Kniha byla ze začátku celkem napínavá, ale postupně se to začalo táhnout. Nejhorší byl asi konec. To byla pěkná nuda a čekala jsem od toho víc. Pokračování už číst nebudu.
Výborná kniha, která je napínavá a čte se sama. Už se těším na pokračování.