100 a 1 zvěřinových jídel podobné
Drahomíra Peukertová
Publikace zahrnuje nejen předpisy na teplá a studená jídla ze zvěřiny, ale i recepty na přílohy, omáčky a saláty, vhodné ke zvěřině.
Podobné knihy (4)
Připravujeme zvěřinu Zdeněk ProšekV úvodu autor informuje o stahování, škubání a kuchání zvěřiny, o jejím nakládání, přípravě mořidla apod. Uvádí předpisy na úpravu srnčí, jelení, daňčí, mufloní a černé zvěře, zajíce, divokého králíka, bažanta, koroptve,... více
Zvěřina do naší kuchyně Antonín Nestával
Množství kuchařských předpisů, i méně obvyklých, uvedených kalendářem o odstřelu, hájení a době výskytu různych druhů zvěřiny na trhu. více
Vznešenost lovu a kuchařského umění : 165 receptů : zvěřinová kuchařka Jaroslav Slavíček
Nabízíme vám pohled do zákulisí kuchařského umění od dob antických až po dnešek, se zvláštním zřetelem na pokrmy ze zvěřiny. Celkem 165 receptů i netradiční přípravu zvěřiny. více
Zvěřina, recepty na rychlé pokrmy kolektiv autorů
Lahůdky, tradiční recepty, malé i velké pečeně, úprava, popisy, kuchyňské pomůcky a technika více
Autorovy další knížky
1992 | Francouzská kuchařka |
1991 | Švýcarská kuchyně |
1993 | Rakouská kuchařka |
1990 | Moučníky dříve, dnes i na zítra |
1980 | Ty a já |