Chléb a domácí pekárny podobné
kolektiv autorů

Milujete vůni čerstvého domácího pečiva a nebojíte se zkoušet nové, neotřelé recepty? Možná dokonce uvažujete o koupi domácí pekárny nebo ji už vlastníte? Pak je výpravná kniha CHLÉB A DOMÁCÍ PEKÁRNY určena právě vám.
Podobné knihy (8)

Po tisíce let je chléb základem naší stravy a téměř každý národ je znám pro určitý typ chleba. V knize najdeme mnoho typů a rad pro pečení chleba v domácí pekárně. více

Chléb a pečivo dominují po celá staletí na stole v každé domácnosti a jsou jistě neodmyslitelnou součástí naší každodenní stravy. Nejenže představují důležitý zdroj proteinů, vitamínů a minerálů, ale v mnoha zemích světa... více

Máte rádi voňavý domácí chléb, křupavé domácí rohlíky a houstičky či nadýchané moučníky? Chcete si zkusit upéci vlastní kváskový chléb či připravit pohoštění pro přátele? V kuchařce najdete mnoho jednoduchých osvědčen... více

Chléb z domácí pekárny - 300 receptů na slaný a sladký chléb, housky, bagety, sladké pečivo, džemy. více

Recepty z této publikace zahrnují chléb z celozrnných mouk (pšenice, žito, sója kukuřice), na chléb z bílé mouky, na chléb kynutý s droždím i kvasem, přípravou domácího kvasu, ale i recepturami na slané a sladké pečivo v... více

Chléb a pečivo je neodmyslitelnou součástí naší každodenní stravy. Nejenže jsou zdrojem vitamínů,proteinů a minerálů ale mají také hlubší význam symbolický a rituální. více

Svérázný venkovský chléb, šťavnatý bramborový chléb, jemná křehká bageta, křupavá kůrka chleba s podmáslím – sbíhají se vám sliny v ústech? Pak si silně aromatické chleby a žemle docela jednoduše upečte sami. V této kniz... více

Hmmm… Jak krásně to voní! Nůž prostupuje křupavou kůrkou a málokdo odolá tomu, aby první krajíc neochutnal ještě teplý. Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K ... více