Drůbež se nikdy nepřejí podobné
Vladimír Chaloupka
Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu ledničky.
Podobné knihy (15)
Drůbež a králík, recepty Oldřich DufekPublikace obsahuje kuchařské recepty všech druhů drůbeže a králíků. více
Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů Pavel Martin
České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě více
Drůbež a drůbeží pochoutky Hana Sedláčková - Pačová
Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. více
Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole Oldřich Kosek
Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole. více
Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. Libuše Vlachová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Pochúťky a misy z hydiny František Janata
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božsk... více
Drůbeží speciality kolektiv autorů
Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více
To najlepšie z hydiny Hana Sedláčková - Pačová
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známyc... více
Oblíbené kuřecí recepty Alena Doležalová
Tato kuchařka má být inspirací pro všechny, kdo chtějí vařit s fantazií a při přípravě se neomezovat jenom na klasické pečené kuře s bramborem. Najdete zde pestrý soubor receptů, které vycházejí z dostupných surovin, vět... více
Recepty zo života 5 Soňa Hodulová
Jedlá a pochúťky z hydiny. více
Autorovy další knížky
2007 | Sladká kuchařka |
2009 | Houby v kuchyni |
2006 | Česká kuchařka |
2007 | Drůbež se nikdy nepřejí |
2003 | Jídlem ke zdraví |