Kuchařka Pokrmy z drůbeže podobné
Ladislav Nodl
Další z titulů předního odborníka v oblasti gastronomie nabízí širokou paletu receptů, od jednoduchých až po speciality, na úpravu nejrůznějších druhů masa – kuřecího, slepičího, krůtího, husího, kachního, holubího a také méně známého pštrosího.
Podobné knihy (7)
To najlepšie z hydiny Hana Sedláčková - PačováHydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známyc... více
Hydinové špeciality Júlia Frank
460 jedál z domácej hydiny (kura, sliepka, kačica, hus, morka, holuby, perlička) a pernatej zveri (divé kačice, bažanty). více
Drůbež lehká a jemná kolektiv autorů
V této knize najdete recepty na jednoduché, klasické a rafinovaně vybrané pokrmy z různých druhů drůbeže: kuřat, kachen, krůt, hus, holoubat, perliček i křepelek, jimiž můžete obohatit svůj jídelníček a objevit mnohostra... více
Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů Pavel Martin
České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě více
Drůbeží speciality Alois Houžvička
Popis knihy není zatím k dispozici. více
100 a 1 drůbežích jídel Oldřich Kosek
Soubor receptů na přípravu drůbežích jídel, od jednoduchých až po exotické. více
100 a 1 drůbežích jídel Oldřich Kosek
Brož., menší formát, kuchařka. více
Sto receptů na kuře, krůtu a slepici Vendy Vrbatová
Tato kuchařka se specializuje na milovníky masa kuřecího, krůtího a slepičího. více
Autorovy další knížky
2007 | Velká domácí kuchařka |
2012 | Velká kniha vaření |
1988 | Speciality světových kuchyní |
2000 | Studená kuchyně 2 |
1983 | Vaříme ze zeleniny |