Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu podobné
Karel Machala
Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví a vitalitu, ale i gurmány a lidmi hledajícími chuťové zpestření a osvěžení.Kvašená zelenina od A do Z Kniha protkaná recepty ze všech koutů světa, zábavnými perličkami, příslovími a lákavými fotografiemi provede čtenáře zákoutími přípravy kvašené zeleniny se solí i bez soli, historií a léčebnými účinky této nevšední potraviny a představí její nespočetné variace. 2. doplněné vydání.... celý text
Podobné knihy (1)
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture Kathryn LukasFermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity. Dos... více
Štítky knihy
zelenina očistná kúra detoxikace organismu vitamíny domácí výroba kvašení, fermentace zdravá, racionální výživaAutorovy další knížky
2008 | Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu |
2016 | Kdo jsme a odkud přicházíme |
2013 | Géniové na prahu nové medicíny – Filozofie konvenční léčby pod palbou argumentů |