vitamíny

štítky

38 knih

Kyslík: Molekula, která stvořila svět 2020, Nick Lane

Kyslík je symbolem života. Má ovšem i druhou, mnohem temnější tvář. Vedle oživujícího elixíru se totiž stává i jedem, s nímž musí každý živý organismus bojovat nejrůznějšími prostředky, od antioxidantů až po důmyslné fyz... více


Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu 2008, Karel Machala

Prokazatelně podporuje zdraví a zlepšuje metabolické funkce. Napomáhá trávení a snižuje negativní dopad jednoduchých cukrů. Obsahuje některé protirakovinově působící látky. Živá strava, která je k dispozici i v zimním ... více


Zdraví a potravní doplňky 2005, Petr Fořt

Potravní doplňky jsou nebo přinejmenším brzy budou neodmyslitelnou součástí moderního života, konkrétně racionální výživy. Většina z nás často však ani netuší, jaké možnosti se skrývají v jejich použití. Máte zvýšenou hl... více




Léčivá síla vitaminů, minerálů a dalších látek 2005, Jarmila Mandžuková

Vitaminy a minerály jsou nezbytné pro lidský život a výzkum těchto látek doznal obrovského pokroku. Denně se objevují nové překvapivé poznatky o vazbách mezi přirozenými potravinami, potravinovými doplňky a lidským zdrav... více


Vitamíny z domova i zdaleka 1982, Dagmar Lánská

Bylinky, naťové koření a jejich použití v kuchyni, vitamíny, výživa, světové kuchyně, zelenina a ovoce. více


Rizikový faktor nedostatek vitamínů 2015, Andreas Jopp

Tato kniha odpovídá na všechny otázky kolem vitamínů. Zjistíte, jakých vitamínů je největší nedostatek, kolik vitamínů potřebujeme pro optimální ochranu buněk, jak škodlivé látky zvyšují potřebu vitamínů, které vitamíny ... více


Základní kniha léčivých energií 1998, Waltraud-Maria Hulke

Kniha nabízí praktické využití léčivých energií, barev, drahokamů, čaker a rostlin. Obsahuje řadu receptů a rad sloužícími léčbě, výživě a péči o krásu. více


Jak pomoci tělu, aby se vyléčilo samo 2016, Karel Erben

Kniha se snaží zjednodušit a zrychlit přístup k nedjdůležitějším informacím, které se o homocysteinu (aminokyselina) a civilizačních chorobách podařilo shrnout a zobecnit. Základem lidského zdraví je bezporuchový průběh ... více


Raw energie v každém doušku 2017, Stephanie Tourles

Tato kniha nabízí recepty na 126 zdravých raw veganských nápojů, které si můžete připravit v průběhu celého dne. Ráno začnete povzbuzujícím zeleným koktejlem, odpoledne doplníte energii nápojem bohatým na přírodní protei... více


Vitaminová kuchařka 2002, neznámý - neuveden

Kuchařka víceméně pro vegetariány - 360 receptů o využití ovoce, zeleniny a obilnin v sladké i slané formě. U každého receptu jsou uvedeny údaje o množství joulů, kalorií, cholesterolu, tuků, bílkovin a sacharidů. Kniha... více


Nová vitaminová bible 2010, Earl Mindell

Nejnovější informace o vitaminech, minerálních látkách, antioxidantech, léčivých rostlinách, o doplňcích stravy, léčebných účincích potravin i lécích používaných v homeopatii. více


Vitamíny a minerály v kocke 1998, Karen Sullivan

Obsahuje: - informácie o vitamínoch a mineráloch v strave, - opis jednotlivých vitamínov a minerálov, - svojpomoc pri bežných ťažkostiach. Vydanie prvé více


Projezte se k trvalému zdraví 2018, Florian Überall

Autoři knihy vyznávají myšlenku „jídla jako léku“, na rozdíl od konvenční medicíny zdůrazňují léčivou sílu promyšlené stravy. Na co potřebujeme kupříkladu blokátory žaludeční kyseliny, když můžeme těmto potížím čelit při... více


Plísňová onemocnění 2013, Elisabeth Lange

Vhodnou životosprávou posilujeme imunitní systém. Plísňové infekce nemají šanci, pokud je náš imunitní systém fit. Každá zdravá buňka potřebuje vitamíny, minerální látky a stopové prvky, obsažené ve správné a vhodně v... více


Léčivé síly z přírody 1992, Max Engemann

abecední pořádek 43 domácích léčivých bylin, jejichž účinné látky a léčebné využití, které jak blíže ukazuje, je úžasné a mnohostranné z knihy autor činí cenného rádce pro formování zdravějšího způsobu života. více


Enzýmy, vitamíny a minerálie v našej strave 1992, Stanislav Muntág

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Svět bez rakoviny - Příběh vitamínu B17 2011, Edward Griffin

G. Edward Griffin uvádí důkazy svědčící o tom, že rakovina je onemocnění způsobené nevyváženou stravou stejně jako kurděje či pelagra zhoršené nedostatkem nezbytné složky potravy v jídelníčku moderního člověka. Touto lát... více


Ovocie a zelenina 2008, Angela Maria Mauri

Dôkladné zoznámenie sa s potravinami rastlinného pôvodu, predovšetkým s ovocím a so zeleninou, nám umožní spoznať nové či netradičné chute alebo sa vrátiť k tým zabudnutým. Ich znovuobjavením nielen rozmaznáme svoje chuť... více


Vitaminy - Kdy - jak - proč - kolik 1993, Vratislav Schreiber

Autor této publikace MUDr. Vratislav Schreiber, profesor Karlovy univerzity, je nejen vynikajícím endokrinologem a kardiologem, ale i výborným popularizátorem závažných výsledků současného bádání v medicíně, o čemž svědč... více


Kouzelná lékárna: Vitaminy a minerály 2023, Renata Raduševa Herber

Vitaminy, minerální látky a stopové prvky jsou důležité pro správnou funkci lidského organismu. Tělo si je není schopné vytvářet vůbec, nebo jen v nedostatečné míře. Pokud mu tyto látky chybí, vysílá signály, že něco nen... více