Mořská (nejen) kuchařka podobné
Dagmar Derré
Nová kuchařka z edice Jídlo jako lék přináší cenné rady pro nákup a zpracování běžně dostupných ryb a darů moře a mnoho receptů, které prospějí vašemu zdraví i štíhlé linii.
Podobné knihy (4)
Italská rybí kuchařka Gian Franco Romagnoli„Italové mají stovky způsobů přípravy ryb a plodů moře,“ říkají Margaret a Franco Romagnoli a dokazují to na množství neodolatelných receptech, na předkrmy, saláty, pizzy, omáčky a různé způsoby přípravy ryb, a to vše ve... více
Rybí kuchařka kolektiv autorů
Výborné rybí recepty s krásnými velkými fotografiemi. více
Ryby a mořské plody v kuchyni kolektiv autorů
Tato útlá kuchařka obsahuje jednoduché a rychlé recepty na zdravá jídla ze sladkovodních a mořských ryb včetně plodů moře. V úvodu je uveden jejich stručný popis, dále je kniha členěna na kapitoly: předkrmy, polévky, sla... více
Ryby a mořské plody neznámý - neuveden
Ryby a mořské plody jsou potraviny, které vyžadují zvláštní způsob zpracování a úpravy. V knize najdete přehled nejdůležitějších druhů jak sladkovodních, tak i mořských ryb, který je určen nejen pro domácí a „kuchtíky“, ... více