Okénko do cizí kuchyně podobné
Florian Opatovický , Marie Havelková
Přes 170 předpisů z mezinárodních kuchyní je vybráno tak, aby jídla mohla být připravena z našich surovin. Pro zpestření našeho jídelníčku si můžeme připravit polévky, předkrmy, majonézy a omáčky, vaječná jídla, masa, drůbež azvěřinu, ryby, zeleninu a houby, přílohy, bramborové speciality, moučníky, saláty a nápoje podle receptů různých národů.... celý text
Podobné knihy (8)
Svetová kuchárka Anna VydrováV knize jsou zařazeny recepty na nejznámější jídla hlavně z kuchyně franc., čínnské, ruské, italské, anglické a americké. více
Světová kuchyně Magdalena Wagnerová
Tato pozoruhodná kuchařka má za cíl zmapovat tradiční pokrmy z celého světa, včetně české kuchyně. Přináší čtenáři nejen návody na přípravu jídel, ale informuje též, se kterými pokrmy se člověk setká při cestách do zahra... více
Malá svetová kuchárka Anna Vydrová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Speciality světových kuchyní Jaroslav Řešátko
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Cestování za jídlem Jitka Rákosníková
Nejzajímavější recepty z celého světa v edici F.O.O.D. Základem publikace se stala oblíbená rubrika časopisu F.O.O.D. Cestování za jídlem. Představují se v ní zajímavé předpisy z nejrůznějších zemí Evropy i světa. Něk... více
Z kuchyně našich přátel Vilém Vrabec
V sešitě jsou uvedeny předpisy na typické a u nás oblíbené pokrmy sovětské, polské, bulharské, maďarské, německé a kubánské kuchyně. Předpisy jsou upraveny tak, aby je bylo možno připravit z potravin dostupných na našem ... více
Medzinárodná kuchárka Juliana A. Fialová
Účelem Mezinárodní kuchařky je rozšířit sortiment u nás připravovaných jídel o další pokrmy, které se osvědčily v jiných zemích, a zpestřit náš jídelníček. Všechny uvedené pokrmy z kuchyní různých národů odpovídají zásad... více
Velká mezinárodní kuchařka Judith Ferguson
Řada receptů klasických jídel francouzské, italské, řecké, španělské, čínské a mexické kuchyně. Recepty obsahují popis krok za krokem, doprovázený fotografiemi. Poznámka kuchaře uvádí dobu přípravy, způsob podávání, obmě... více