Sýry podobné
kolektiv autorů
Ottova kuchařka série
< 10. díl
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Speciálně pořízené názorné fotografie .
Podobné knihy (7)
Syry Judy RidgwayKniha zo série znaleckých sprievodcov labužníka približuje vyše sto syrov najvychýrenejších značiek. Poradí, ako syry nakupovať, ako ich skladovať, aby nestratili chuť a arómu, k akému jedlu ich podávať a čím zapíjať. Pr... více
Sýry v kuchyni Oldřich Dufek
Další z řady malých kuchařek přináší téměř 400 předpisů na přípravu sýrových pokrmů vhodných pro nejrůznější příležitosti. Autor používá výhradně sýry u nás vyráběné a novými nebo méně obvyklými kombinacemi s dalšími sur... více
Sýry a příprava sýrových pokrmů Hana Sedláčková - Pačová
Kniha přináší téměř 600 předpisů na nejrůznější teplé i studené pokrmy,při jejichž přípravě se používají sýry a tvarohy. Je bohatým zdrojem inspirace a poučení pro začínající i zkušené hospodyně. více
Sýry na vašem stole Ute Paul-Prössler
V antice byl sýr nazýván "darem bohů" - labužníci ve starém Římě připravovali ve zvláštních sýrových kuchyních nebo dokonce udírenských dílnách až tucet druhů sýra všech tvrdostí a tvarů, a to i z oslího nebo koňského ml... více
Sýry - Druhy a recepty kolektiv autorů
Základní informace o výrobě sýrů, jejich dělení podle tučnosti a obsahu sušiny, o skladování, servírování a typických sýrařských zemích. Popis nejznámějších druhů evropských sýrů od A do Z včetně původu, obsahu tuku, cha... více
O sýrech Fiona Beckett
Kniha s bohatým fotografickým doprovodem vám nabízí vše, co potřebujete vědět o sýrech. Jak se sýry vyrábějí a proč se různé druhy tolik liší. Jak vybrat sýr v nejlepším možném stavu a co dělat, aby takový až do konzumac... více
Sýry v naší kuchyni Miloslav Nosovský
Je až neuvěřitelné kolik existuje receptů se sýrem. Přesvědčte se ,že jsou i jiné úpravy sýrů než obalovaný a smažený. více