Recepty remoska - Pečeme zdravě a chutně podobné
Karina Havlů
Vítejte ve světě, kde fortel a vzpomínky na dětství se mísí s potřebami moderní doby – Remoska je tu s námi už 60 let a k tomuto jubileu se sluší pogratulovat! Ale také poděkovat, a to všem našim spokojeným zákazníkům. A tak se vám do rukou dostává kniha receptů, ve které naleznete vedle tradičních a osvědčených jídel i nové recepty paní Kariny Havlů, našich zaměstnanců a spokojených uživatelů Remosky, které odpovídají zdravé a moderní kuchyni. Recepty jsou určeny nejen pro ty, kteří se s naším vý- robkem setkávají poprvé. Inspiraci zde naleznou i zku- šené kuchařky a kuchaři. Přejeme vám dobrou chuť!... celý text
Podobné knihy (5)
Vaříme v remosce Karina HavlůKniha kuchařských předpisů pokrývá celé spektrum pokrmů od polévek, masa, drůbeže a ryb přes luštěniny, brambory a těstoviny až po moučníky. Přináší cenné rady na využití obyčejné remosky i netradičním způsobem. Vhled... více
Remoska v moderní kuchyni Iva Trhoňová
Remoska prožívá v poslední době zasloužilou renesanci. Tento přístroj s nižší spotřebou energie a přijatelnou pořizovací cenou by neměl chybět v žádné kuchyni. Je multifunkční – dokáže péct, zapékat, smažit, dusit… Tato... více
Remoska v moderní i babiččině kuchyni Alena Doležalová
Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci, uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie. Nejen prot... více
Remoska, 300 receptů: Receptář a návod k použití kolektiv autorů
Publikace pojednávající o historii a současnosti Remosky, doprovázených popisem přístroje, materiálem, způsoby příprav pokrmů, doplněných podrobným návodem k použití od Českých výrobců. více
Remoska a její užití Juliana A. Fialová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Autorovy další knížky
2009 | Vaříme v remosce |
2003 | Luštěninová kuchařka |
2004 | Bílé maso na talíři: drůbež, králík, ryby |
2003 | Jak připravit party |
2008 | Vegetariánská kuchařka |