Ruská kuchyně podobné
neznámý - neuveden
Ruská kuchyně je velmi pestrá, ostatně jako celá země. Jednotlivé pokrmy se liší doslova region od regionu, v Rusku se setkáme s různými úpravami jednotlivých pokrmů i krajovými specialitami. V ruské kuchyni se velmi často připravují jak mořské, tak sladkovodní ryby, dále hovězí, skopové, vepřové i drůbeží maso. Oblíbená je také zelenina, smetana a houby. Polévky bývají vydatné a husté, například boršč se proslavil po celém světě. Nesmíme zapomenout na blinčiky neboli zákusky konzumované s pořádným krajícem proslulého ruského černého chleba a zapíjené nezbytnými stakany vodky. V knize naleznete více než 40 receptů, které jsou v ruské kuchyni považovány za klasické.... celý text
Podobné knihy (6)
99 národních specialit sovětské kuchyně Miloslav ŠvandrlíkSpeciality teplé kuchyně - Ryby - Hovězí maso - Vepřové - Telecí - Skopové - Mletá masa - Vnitřnosti - Bezmasá jídla - Králík - Kuře - Kachna - Husa. více
Ruská kuchyně Milan Linhart
Výběr typických receptů ruské kuchyně. více
Ruská kuchyně Enkhuizen Minkowski
Ruská kuchyně je velmi pestrá, ostatně jako celá země. Jednotlivé pokrmy se liší doslova region od regionu, v Rusku se setkáme s různými úpravami jednotlivých pokrmů i krajovými specialitami. V ruské kuchyni se velmi čas... více
To najlepšie z ruskej kuchyne neznámý - neuveden
Kulinárske umenie je jedno z najstarších umení, ktoré kedy ľudstvo poznalo. Niet sa ani čomu čudovať, lebo, ako sa vraví, človek hladnému žalúdku nerozkáže a maškrtnému jazýčku už vôbec nie. Vynikajúce chute ruskej kuchy... více
Ruská kuchyňa Nikolaj Ivanovič Kovaľov
Kuchárska kniha ruského autora, v ktorej popisuje rôzne recepty na prípravu ruských jedál a špecialít (predjedlá, mäsá, polievky, múčniky, atd.) více
Ruská kuchyně Marek Lebkowski
Encyklopedie kulinárního umění 6. více
Štítky knihy
národní jídlaAutorovy další knížky
2001 | Bible |
1997 | Epos o Gilgamešovi |
2013 | Z rodinné kroniky Lady Fuckingham |
1986 | Píseň o Rolandovi |
2003 | Béowulf |