Vaříme v remosce podobné
Karina Havlů
Známá a oblíbená autorka kuchařek, Karina Havlů, připravila již další vydání kuchařky Vaříme v remosce. Velký úspěch v zahraničí zaznamenal i anglický překlad této kuchařky. Autorka ve 3., přepracovaném vydání upravila některé původní recepty a mnohé nahrazuje zcela novými. Změny jsou hlavně v částech kuchařky, které se zabývají masem a v kapitole moučníků. Nové předpisy odpovídají moderním trendům vaření. Kuchařka je také doplněna praktickými zkušenostmi. Ti, kteří v dnešní uspěchané době nechtějí věnovat čas zdlouhavému vaření, ale přitom mají rádi alespoň v neděli sváteční pracné jídlo, tak ti si jistě vaření v remosce oblíbí. Vždyť jak např. maso, tak ale i moučníky a zapečená jídla se vlastně v remosce peče sama a vy máte čas na sebe a své koníčky. Další výhodou remosek je povrchová úprava zapékacích mís. Ta zcela odpovídá moderním představám o zdravém způsobu stravování. 4. vydání... celý text
Podobné knihy (5)
Recepty remoska - Pečeme zdravě a chutně Karina HavlůVítejte ve světě, kde fortel a vzpomínky na dětství se mísí s potřebami moderní doby – Remoska je tu s námi už 60 let a k tomuto jubileu se sluší pogratulovat! Ale také poděkovat, a to všem našim spokojeným zákazníkům. A... více
Remoska, 300 receptů: Receptář a návod k použití kolektiv autorů
Publikace pojednávající o historii a současnosti Remosky, doprovázených popisem přístroje, materiálem, způsoby příprav pokrmů, doplněných podrobným návodem k použití od Českých výrobců. více
Remoska a její užití Juliana A. Fialová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Remoska v moderní i babiččině kuchyni Alena Doležalová
Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci, uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie. Nejen prot... více
Remoska v moderní kuchyni Iva Trhoňová
Remoska prožívá v poslední době zasloužilou renesanci. Tento přístroj s nižší spotřebou energie a přijatelnou pořizovací cenou by neměl chybět v žádné kuchyni. Je multifunkční – dokáže péct, zapékat, smažit, dusit… Tato... více
Štítky knihy
kuchařky kuchařské recepty remoska (recepty)
Autorovy další knížky
2009 | Vaříme v remosce |
2003 | Luštěninová kuchařka |
2004 | Bílé maso na talíři: drůbež, králík, ryby |
2003 | Jak připravit party |
2008 | Vegetariánská kuchařka |