Vaříme v remosce podobné
Karina Havlů
Známá a oblíbená autorka kuchařek, Karina Havlů, připravila již další vydání kuchařky Vaříme v remosce. Velký úspěch v zahraničí zaznamenal i anglický překlad této kuchařky. Autorka ve 3., přepracovaném vydání upravila některé původní recepty a mnohé nahrazuje zcela novými. Změny jsou hlavně v částech kuchařky, které se zabývají masem a v kapitole moučníků. Nové předpisy odpovídají moderním trendům vaření. Kuchařka je také doplněna praktickými zkušenostmi. Ti, kteří v dnešní uspěchané době nechtějí věnovat čas zdlouhavému vaření, ale přitom mají rádi alespoň v neděli sváteční pracné jídlo, tak ti si jistě vaření v remosce oblíbí. Vždyť jak např. maso, tak ale i moučníky a zapečená jídla se vlastně v remosce peče sama a vy máte čas na sebe a své koníčky. Další výhodou remosek je povrchová úprava zapékacích mís. Ta zcela odpovídá moderním představám o zdravém způsobu stravování. 4. vydání... celý text
Podobné knihy (5)
Recepty remoska - Pečeme zdravě a chutně Karina HavlůVítejte ve světě, kde fortel a vzpomínky na dětství se mísí s potřebami moderní doby – Remoska je tu s námi už 60 let a k tomuto jubileu se sluší pogratulovat! Ale také poděkovat, a to všem našim spokojeným zákazníkům. A... více
Remoska, 300 receptů: Receptář a návod k použití kolektiv autorů
Publikace pojednávající o historii a současnosti Remosky, doprovázených popisem přístroje, materiálem, způsoby příprav pokrmů, doplněných podrobným návodem k použití od Českých výrobců. více
Remoska a její užití Juliana A. Fialová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Remoska v moderní kuchyni Iva Trhoňová
Remoska prožívá v poslední době zasloužilou renesanci. Tento přístroj s nižší spotřebou energie a přijatelnou pořizovací cenou by neměl chybět v žádné kuchyni. Je multifunkční – dokáže péct, zapékat, smažit, dusit… Tato... více
Remoska v moderní i babiččině kuchyni Alena Doležalová
Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci, uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie. Nejen prot... více
Štítky knihy
kuchařky kuchařské recepty remoska (recepty)
Autorovy další knížky
2009 | Vaříme v remosce |
2003 | Luštěninová kuchařka |
2004 | Bílé maso na talíři: drůbež, králík, ryby |
2003 | Jak připravit party |
2008 | Vegetariánská kuchařka |