Ryby a plody moře -Více než 100 nepostradatelných receptů podobné
neznámý - neuveden
Více než 100 série
< 5. díl >
Ryby i plody moře jsou zdravé a snadno stravitelné. Podle odborníků na výživu slouží jako lék proti mnoha potížím způsobeným špatnou výživou. Na rybách je však nejlepší to, že jsou zároveň chutné a lze je připravit rychle. Ať už jíte rybu pro zdraví, nebo kvůli tomu, že vám prostě chutná, vyzkoušejte vynikající recepty z této knihy – třeba mexickou rybí polévku s pečenými rajčaty, bramborový koláč s uzeným lososem, rybu pečenou v alobalu s bylinkami, plody moře po thajsku či salát s lososem a avokádem... celý text
Podobné knihy (9)
Ryby a plody moře Anne WilsonPopis knihy není zatím k dispozici. více
Ryby a plody moře Linda Perina
Kuchařka rychlých a snadných pokrmů z ryb a plodů moře. více
Ryby a plody moře - 57 osvědčených receptů kolektiv autorů
Mimořádné pochoutky – ryby a dary moře – přijdou vždy k chuti a nadto jsou i zdravé. Moderní mladá kuchyně je kombinuje s pestrými saláty, křupavou zeleninou nebo lahodnými přílohami. Milovníci mořských ryb zde naleznou ... více
Ryby a plody moře Enkhuizen Minkowski
Ryby a plody moře se hodí pro každou příležitost. Při přátelském grilování či formální večeři, za horkého letního dne nebo uprostřed zimy, vždy je možné vyzkoušet nějakou rybí specialitu. Pokud si myslíte, že dobře uprav... více
Ryby a plody moře kolektiv autorů
Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více
Mořské speciality Cornelia Adam
Nic se vám nepodaří připravit tak ryhle a nebude chutnat tak dobře jako ryba, pokud se budete řídit několika důležitými základními pravidly: Ryba podněcuje fantazii ke skvělé hře s kořením, přísadami a nejrůznějšími příl... více
Ryby a plody moře kolektiv autorů
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby... více
Ryby a mořské plody v kuchyni kolektiv autorů
Tato útlá kuchařka obsahuje jednoduché a rychlé recepty na zdravá jídla ze sladkovodních a mořských ryb včetně plodů moře. V úvodu je uveden jejich stručný popis, dále je kniha členěna na kapitoly: předkrmy, polévky, sla... více
Ryby a plody moře kolektiv autorů
Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více
Autorovy další knížky
2001 | Bible |
1997 | Epos o Gilgamešovi |
2013 | Z rodinné kroniky Lady Fuckingham |
1986 | Píseň o Rolandovi |
2003 | Béowulf |