Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky, díl I.- chemie přehled
Eva Černá

Zpracování mléka a výroba mléčných výrobků je v podstatě průmyslovou výrobou. Porto bylo nutné sjednotit používané metodiky. Cílem publikace je podat přehled analytických metod při chemicko-fyzikálním zkoušení mléka a mléčných výrobků i přehled nových progresivních směrů.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky, díl I.- chemie. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky, díl I.- chemie v seznamech
v Přečtených | 1x |
Autorovy knížky
1986 | ![]() |