Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky, díl I.- chemie hodnocení

Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky, díl I.- chemie
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/290321/bmid_analyticke-metody-pro-mleko-a-mleka-0nj-290321.jpg 3 1 1

Zpracování mléka a výroba mléčných výrobků je v podstatě průmyslovou výrobou. Porto bylo nutné sjednotit používané metodiky. Cílem publikace je podat přehled analytických metod při chemicko-fyzikálním zkoušení mléka a mléčných výrobků i přehled nových progresivních směrů.

5
0 x
4
0 x
3
1 x
2
0 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky, díl I.- chemie: 60 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).

Autorovy knížky

1986  60%Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky, díl I.- chemie