Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky, díl I.- chemie tempo & emoce
Eva Černá
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/290321/bmid_analyticke-metody-pro-mleko-a-mleka-0nj-290321.jpg
3
1
1
Zpracování mléka a výroba mléčných výrobků je v podstatě průmyslovou výrobou. Porto bylo nutné sjednotit používané metodiky. Cílem publikace je podat přehled analytických metod při chemicko-fyzikálním zkoušení mléka a mléčných výrobků i přehled nových progresivních směrů.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy knížky
1986 | Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky, díl I.- chemie |