Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky, díl I.- chemie tempo & emoce

Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky, díl I.- chemie
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/290321/bmid_analyticke-metody-pro-mleko-a-mleka-0nj-290321.jpg 3 1 1

Zpracování mléka a výroba mléčných výrobků je v podstatě průmyslovou výrobou. Porto bylo nutné sjednotit používané metodiky. Cílem publikace je podat přehled analytických metod při chemicko-fyzikálním zkoušení mléka a mléčných výrobků i přehled nových progresivních směrů.


Upravit

Tempo čtení

rychlé
0 %
střední
0 %
pomalé
0 %

Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.


Emoce z knihy

Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.

Autorovy knížky

1986  60%Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky, díl I.- chemie