Kde je mi dobře - krásné letní čtení

recenze

Kde je mi dobře (2024) 4 z 5 / Airelle
Kde je mi dobře

Krásný čtvrtek, prázdniny se nám pomalu blíží ke konci, ale léto venku se ještě nějaký ten den nevzdá.

Jak nejradši trávíte dovolenou?

Když nám knihu poprvé představili na letním bookstormingu, věděla jsem, že jí prostě musím mít ve svojí knihovně. Celý námět se mi hned zalíbil, posuďte sami - dovolená s přáteli, předstíraný vztah z bývalým snoubencem... no nezní to jako něco, co byste si chtěli přečíst?

Neměla jsem absolutně problém se začíst, autorka nás vhodila rovnou do víru dění, což mám nejradši. Dostala jsem přesně to, co jsem od letního příběhu dostala a ve finále ještě mnohem víc.

Co se týče postav, tak mi trvalo najít sympatie. Hlavní hrdinka Harriet se mi zprvu vůbec nelíbila, přišla mi nemastná, neslaná.

Wyn mi zas lezl na nervy svými tajnostmi, nevyřčenými myšlenkami, s největší pravděpodobností bych si ho oblíbila více, kdyby byla kniha psaná i z jeho úhlu pohledu.

Ostatní členové party nedostali tolik prostoru, ale třeba Sabrina mi přišla hodně umíněná. Štvala mě svou posedlostí itinerářů a zábavou hodnou puběrťáků, ne třicetiletých lidí.

Jenže nic není jak se na první pohled zdá a já nakonec zůstala stát s otevřenou pusou!

Trochu mě mrzelo, že kniha ke konci ztratila šťávu, přesto jsme se toho na konci dozvěděli spoustu dosud neodhaleného. Autorka bohužel hodně zabředávala do ne příliš důležitých situací a tato místa pak postrádají význam a jsou hluchá.

Knihu si určitě přečtěte, je to dokonalé romantické letní čtení!

Vychází už 4.9. a bude mít nejen překrásnou ořízku, ale její součástí je i limitovaná dobrá záložka.

Moc děkuji @knihydobrovsky @kniznizavislaci a hlavně @kate_valter za možnosti si knihu přečíst ještě před jejím vydáním a stát se její ambasadorkou.

Hodnocení: 4/5
Žánr: román pro ženy
Počet stran: 384
Nakladatelství: Red
Rok vydání: 2024


Kde je mi dobře Kde je mi dobře Emily Henry

Harriet a Wyn se potkali na vysoké a od té doby jsou dokonalý pár. Hodí se k sobě jako sůl a pepř, med a čaj, pomazánka a žemle. Až na to, že už se k sobě zas tak moc nehodí – z důvodů, o kterých spolu nemluví. Před pěti měsíci... více


Komentáře (0)

Přidat komentář