Domácí mlékař recenze
Klára Hadašová
Rádi byste si doma vyrobili tvaroh, máslo, různé druhy sýrů? Chcete zpracovávat doma mléko a nevíte jak na to? Kniha domácí mlékař, která má 256 stran, tištěných na recyklovaném papíře, provede každého výrobou velkého množství mléčných produktů. Najdeme v ní recepty na mléčné výrobky, které běžně konzumujeme – tvaroh, jogurt, kysaná mléka, máslo, ale i na složitější výrobky. Na své si přijdou nejen zapálení nadšenci, kteří věnují mlékaření mnoho času, ale také ti, kdo si nechtějí pořídit žádné dojné zvíře, mléko si kupují a přesto by si rádi vyrobili doma tvaroh, jogurt, máslo a celou řadu jednoduchých sýrů.... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Štítky knihy
sýry mléčné výrobky domácí výroba mléko tvaroh
Autorovy další knížky
2014 | Domácí mlékař |
2018 | Domácí pekař, aneb, Jak přijít vlastním přičiněním k dobrému pečivu |
2019 | Domácí mlékař II |