Minutky z masa, ryb, drůbeže, vnitřností, sýrů, vajec, zeleniny, hub tempo & emoce
Antonín Nestával
https://www.databazeknih.cz/img/books/empty_bmid.jpg
0
0
0
Po úvodní kapitole seznamující s významem minutek, následuje řada předpisů na pokrmy z hovězího, telecího, vepřového, skopového, kůzlečího, drůbežího, srnčího masa, z drobů, ryb, masových konzerv. sýrů, hub, vajec a zeleniny, dále recepty na polévky, přílohy k minutkám a teplé i studené omáčky.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1986 | Receptury teplých pokrmů |
1968 | Československá kuchyně |
1967 | Speciality české , moravské a slovenské kuchyně |
1970 | Zmrzlinové poháry a krémy |
1985 | 100 a 1 krajových jídel |