Receptury polotovarů pokrmů tempo & emoce
Eduard Brhlík
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/377748/bmid_receptury-polotovaru-pokrmu-Alt-377748.jpg
0
0
0
Kniha upřesňuje výrobu a prodej polotovarů určených širokému okruhu spotřebitelů. Převážne vyzdvihuje důležité hygienické postupy.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1996 | Technologie připravy pokrmů 2 |
1985 | Nová kuchařka |
1979 | Príprava jedál |
1992 | Encyklopedie kulinárního umění |
1992 | Židovská kuchyně 9 - Encyklopedie kulinárního umění |