Zemědělská výroba v 11.-14. století na území Československa tempo & emoce
Magdalena Beranová
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274460/bmid_zemedelska-vyroba-v-11-14-stoleti-n-gYG-274460.jpg
4
1
1
Na základě mnohdy mezerovitého archeologického materiálu, paleobotanických, osteologických a jiných přírodovědeckých rozborů se autorka pokouší stanovit rozdíly v charakteru zemědělské výroby na území Československa v době hradištní a za vrcholného středověku. Všímá si přípravy půdy, pěstování, sklízení, skladování a mletí obilnin, pěstování ovocných stromů, vinné révy a chmele. Seznamuje s druhy chovaného dobytka, celkovým využíváním.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2011 | Jídlo a pití v pravěku a ve středověku |
1988 | Slované |
2000 | Jak se jedlo ve starověku - Římská kuchařka |
2009 | Slované v Čechách: Archeologie 6. - 12. století |
1997 | Jídlo a pití za Rudolfa II. |