Ovoce a zelenina ve skle vydání
Marie Havelková
Praktické rady, jaké prostředky a pomůcky je nezbytné si připravit pro jednotlivé způsoby konzervace, tvoří úvodní část příručky. Další je souborem návodů a předpisů k zavařování ovoce a zeleniny, zejména k přípravě různých jídel z konzervovaných produktů. Kniha obsahuje 288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů. 6.vydání.... celý text
Vydání (7)
Ovoce a zelenina ve skle
1984, Merkur
Ovoce a zelenina ve skle
1981, Merkur
ISBN: 51-355-81Ovoce a zelenina ve skle
1977, Merkur
ISBN: 51-209-77Ovoce a zelenina ve skle
1976, Merkur
Ovoce a zelenina ve skle
1975, Merkur
Ovoce a zelenina ve skle
1972, Merkur
ISBN: 51-052-72Ovoce a zelenina ve skle
1971, Merkur
Štítky knihy
kuchařky ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravinAutorovy další knížky
1972 | Ovoce a zelenina ve skle |
1937 | Jindra divoška |
1964 | Brambory a bramborová jídla |
1969 | Okénko do cizí kuchyně |
1970 | Zavařujeme |