Ovoce a zelenina ve skle přehled
Marie Havelková
Proč a kdy zavařovat. Nejen ovocné a zeleninové konzervační předpisy, ale i návody na zavařování hub a zavařeniny pro diabetiky.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ovoce a zelenina ve skle. Přihlašte se a napište ho.
Komentáře (2)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Ovoce a zelenina ve skle v seznamech
v Přečtených | 4x |
v Knihotéce | 9x |
v Chci si koupit | 2x |
Štítky knihy
kuchařky ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin
Autorovy další knížky
1972 | Ovoce a zelenina ve skle |
1937 | Jindra divoška |
1964 | Brambory a bramborová jídla |
1969 | Okénko do cizí kuchyně |
1970 | Zavařujeme |
Dobré rady ohledně ovoce a zeleniny. Zavařování a různé druhy sterilování zeleniny. Tvorba zavařenin a marmelád. Za mně prima.