Ovoce a zelenina ve skle
Marie Havelková
Proč a kdy zavařovat. Nejen ovocné a zeleninové konzervační předpisy, ale i návody na zavařování hub a zavařeniny pro diabetiky.
5 | 1 | |
4 | 1 | |
3 | 1 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
kuchařky ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin
Autorovy další knížky
1972 | Ovoce a zelenina ve skle |
1937 | Jindra divoška |
1964 | Brambory a bramborová jídla |
1969 | Okénko do cizí kuchyně |
1970 | Zavařujeme |