Ovoce a zelenina ve skle tempo & emoce
Marie Havelková
Praktické rady, jaké prostředky a pomůcky je nezbytné si připravit pro jednotlivé způsoby konzervace, tvoří úvodní část příručky. Další je souborem návodů a předpisů k zavařování ovoce a zeleniny, zejména k přípravě různých jídel z konzervovaných produktů. Kniha obsahuje 288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů. 6.vydání.... celý text
Tempo čtení (1x)
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
100 % |
Emoce z knihy (1x)
inspirace |
|
100 % |
Štítky knihy
kuchařky ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravinAutorovy další knížky
1972 | Ovoce a zelenina ve skle |
1937 | Jindra divoška |
1964 | Brambory a bramborová jídla |
1969 | Okénko do cizí kuchyně |
1970 | Zavařujeme |