Uzení, nakládání a konzervování masa vydání
Bernhard Gahm
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2012 , GradaOriginální název:
Fleisch pökeln und räuchern
více info...
Vydání (2)
Uzení, nakládání a konzervování masa
2012, Grada
ISBN: 978-80-247-4266-3Uzení, nakládání a konzervování masa
2012, Grada
ISBN: 24782096 , 9788024742663Autorovy další knížky
1995 | Domácí zabíjačka |
2012 | Uzení, nakládání a konzervování masa |
2007 | Klobásy, salámy, paštiky |