Domácí špajzka: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek hodnocení
Kamila Procházková
Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani praktické desatero úspěšné domácí konzervace. • 5 konzervačních technik (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení) • chutné recepty na konzervaci 17 druhů ovoce, 12 druhů zeleniny, 9 druhů bylinek a hub • 10 praktických rad pro úspěšnou a bezpečnou domácí konzervaci... celý text
5 |
|
3 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
1 x |
1 |
|
0 x |
ztráta času |
|
0 x |
Hodnocení knihy Domácí špajzka: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek: 85 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 4
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
bylinky ovoce zelenina houby konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupy
Autorovy další knížky
2013 | Celoroční plánovací kuchařka |
2019 | Domácí špajzka: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek |
2021 | Do hrnku a misky – Dehydrované pokrmy zdravě a chutně |