Zmrazené potraviny hodnocení
Karel Adámek , Miroslav Smotlacha
V úvodu kniha obsahuje informace o tom,jak vzniká chlad a o vlivu chladu na potraviny.Dále následují informace o správném zmrazování potravin a spousta receptů.
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
1 x |
odpad |
|
0 x |
Hodnocení knihy Zmrazené potraviny: 50 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
kuchařky potraviny česká kuchyně konzervace a sterilace potravin potravinářský průmysl zmrazování potravin
Skrýt reklamy