Zmrazené potraviny - v průmyslu a domácnosti hodnocení
Jitka Horáčková , Miroslav Smotlacha , Bohuslava Nosková
Způsoby manipulace se zmrazenými potravinami a předpisy na přípravu pokrmů z těchto potravin.
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
1 x |
ztráta času |
|
0 x |
Hodnocení knihy Zmrazené potraviny - v průmyslu a domácnosti: 50 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
kuchařky potraviny česká kuchyně konzervace a sterilace potravin potravinářský průmysl zmrazování potravin