Malá škola zavařování
neznámý - neuveden
Všechno, co potřebujete k úspěchu Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak nakládat ryby nebo připravit úžasnou šunku. Za každým návodem vysvětlujícím novou techniku následuje řada báječných receptů popsaných krok za krokem, a navíc doplněných spoustou rad, připomínek a tipů. Během chvilky bude vaše spíž přetékat těmi nejlahodnějšími domácími pochoutkami, které se hned tak nezkazí.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2014 , Ikar (ČR)Originální název:
A little course in... Preserving
více info...
Přidat komentář
Štítky knihy
ovoce zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupyAutorovy další knížky
2001 | Bible |
1997 | Epos o Gilgamešovi |
2013 | Z rodinné kroniky Lady Fuckingham |
1986 | Píseň o Rolandovi |
2003 | Béowulf |
Tato kniha mě moc zklamala,není vhodná pro klasické zavařování,zvláštní recepty,zbytečně moc obrázků.