Malá škola zavařování podobné
neznámý - neuveden
Všechno, co potřebujete k úspěchu Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak nakládat ryby nebo připravit úžasnou šunku. Za každým návodem vysvětlujícím novou techniku následuje řada báječných receptů popsaných krok za krokem, a navíc doplněných spoustou rad, připomínek a tipů. Během chvilky bude vaše spíž přetékat těmi nejlahodnějšími domácími pochoutkami, které se hned tak nezkazí.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2014 , Ikar (CZ)Originální název:
A little course in... Preserving
více info...
Podobné knihy (3)
![Konzervování Konzervování](https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/64610/konzervovani-64610.jpg?v=1297681620)
Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené ole... více
![Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme](https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/384314/zavarujeme-zmrazujeme-susime-yIO-384314.jpg?v=1651702760)
Popis knihy není zatím k dispozici. více
![Zavařujeme ovoce a zeleninu Zavařujeme ovoce a zeleninu](https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/38257/zavarujeme-ovoce-a-zeleninu-38257.jpg?v=1276423736)
Jak nejlépe využít úrodu Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky Způsoby konzervace masa a h... více
Štítky knihy
ovoce zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupyAutorovy další knížky
2001 | ![]() |
1997 | ![]() |
2013 | ![]() |
1986 | ![]() |
2003 | ![]() |